Unul la mâna. Ia ți niste tocuri.
Doi la mana privește oamenii cu superioritate.
"Eu sunt mai buna că ei "
Du-te la ăla, și spune-i. Ba, gata. Ce ai de împărțit cu mine? Ce nu ți convine? Ce vrei de fapt? Probabil are vreo problema grava. Daca nu știe să socializeze, și știe doar sa te lovească. A văzut că tu ești mai slabă de înger și de asta. Dar nu te lasă călcată în picioare. Daca ai incercat să vorbești cu el și să aflii cauza și el tot a continuat. Du te la dirigintele școlii. Sau la director, și spune-i că te agresează, data viitoare te asigur că nu ti va mai face nimic.
Nu e cu mine în școală, doar vecini.
Du te la poliție
Hey,
Dupa parerea mea nu ar mai trebui sa-l mai implici si pe fratele tau daca are probleme de sanatate
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai despre asta. Poate vorbesc cu parintii baiatului.
Daca nici asta nu merge, in locul tau as face urmatoarele lucruri(nu sustin violenta dar situatia ta e critica)
-daca incearca sa se apropie de tine si intinde mana sa-ti faca ceva, sincer, cred ca ar trebui sa-i dai peste ea
-daca incearca faza cu lopata, incerci sa o smulgi(o sa- ia prin surprindere). Apoi fugi si o arunci cat mai departe(in niste tufe ornamentale de pe strada sau asa ceva)
- uita-te mereu in toate directiile astfel incat daca incearca sa te impinga in zapada nu te valua prin surprindere. te feresti sau chiar il impingi si tu.
-nu in ultimul rand ai putea face un efort si te-ai putea trezi mai devreme(foarte foarte devreme) si asa nu te va mai putea hartui deoarece nu vei fi niciodata in drum spre scoala la aceeasi ora cu el. Cat despre intoarcerea acasa, incearca sa ocolesti ruta initiala.
Sper ca te-am ajutat!
Nu uita ca violenta nu e niciodata solutia deci ai grija sa nu devi tu cea care hartuieste...ia in calcul si varianta ca daca practici una din tehnicile de mai sus s-ar putea sa-l superi si sa vina cu mai multi prieteni deci fii cu ochii in patru
Elenastoica9 întreabă: