Uite :
Tu esti prietena mea si ai fost mereu alaturi de inima mea La greu, la bine tu ai fost langa mine Eu te iubesc si te pretuiesc, ca o prietena ca tine nu mai are nimeni!
Nu stiu daca prin mesaje de multumiri am sa ma revansez vreodata si eu dar stiu ca atunci cand vei avea nevoie de mine o sa fiu acolo mereu.
Sunt moment în viata când avem nevoie de prieteni. Sa-i stim aproape. Gata sa faca orice, sa mearga oriunde. Îti multumesc ca esti unul dintre ei.
Pentru tot ce ai facut pentru mine vreau sa iti multumesc. Sper ca voi putea, la randul meu, sa fiu alaturi si pentru tine asa cum ai fost tu. Esti un adevarat prieten pentru mine!
Un simplu multumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emotiile pe care mi le-ai daruit sau pentru zambetul de pe fata mea!
Pentru tine, prieten drag. Cata vreme avem amintiri, trecutul continua sa existe. Cata vreme avem speranta, viitorul ne asteapta. Cata vreme tu existi, merita sa traiesc prezentul.
Îți mulțumesc pentru că:
- am cu cine vorbi despre chestii mai tech;
- ești o persoană atât de minunată de la care am de învățat multe lucruri bune;
- ai timp pentru mine și la miezul nopții ca să îmi asculți toți piticii de pe creier;
- m-ai ajutat să am încredere în oameni;
- m-ai ajutat să trec cu bine peste niște momente grele din viața mea;
- ești alături de mine oricând am nevoie;
- avem niște amintiri minunate pe care nu le voi uita niciodată;
- m-ai certat atunci când începeam să fiu prea cu capul în nori;
- știi să mă asculți când nimeni nu o mai face;
- mă accepți așa cum sunt, cu bune și cu rele;
- reușești să mă faci să zâmbesc;
- mereu când sunt cu tine mă simt ca un copil care e liber să viseze și la nori de ciocolata.
Sper ca te-am ajutat
Hei..cred ca prin melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=7ZTgySS0-dk o sa-i demonstrezi ca esti alaturi de ea exact cum a fost si ea alaturi de tine indiferent de moment.Cred ca versurile acestea o s-o faca sa se gandeasca la toate momentele petrecute impreuna.Te pup si iti urez mult noroc cu prietena ta >:D