| EyesSad17 a întrebat:

Buna as vrea si eu cum sa fac ca sa nu ma mai emotionez in fata lu profesoara de psihologie ca toti imi spun ca este si el un om nu un Dumnezeu ca sa te emotionez asa si stiu asta dar pur si simplu tremur ma balbai in fata ei iau razna
nu stiu cum sa fac sa scap de chestia asta va rog ajutati-ma laughing treaba e serioasa
nu stiu dc!? ca numai cu ea sunt asa

Răspuns Câştigător
| Lluucciiaann a răspuns:

Pai mai, manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce-i!? Ti-am mai citit din intrebari (si ti-am scris cate ceva) si rezulta din unele ca ai un conflict puternic cu tine. Mi se pare normal sa te apuce trepidatiile cand dai ochii cu profa de PSIHOLOGIE, caci ea reprezinta, cel putin simbolic, cheia problemelor tale. Zic simbolic, pentru ca psihologul nu iti rezolva problemele, asta e o credinta din popor. El incearca sa te puna in contact cu tine, atunci cand tu esti in imposibilitatea de a mai vorbi cu tine insati; si eventual iti da niste "momeli" dupa care sa te ghidezi in autocunoasterea ta.
Deci profa te intimideaza pentru ca iti trezeste un buluc de probleme din interiorul tau.
Acum realizez ca ai terminat acel an scolar. Oricum, mister elucidat, zic eu.

2 răspunsuri:
| EyesSad17 explică:

Nu e vorba de materia ei ca stiu la ea dar cand o vad am emotii puternice (tremur )

| Lluucciiaann a răspuns (pentru EyesSad17):

Pai mai, manastire-ntr-un picior, ghici ciuperca ce-i!? Ti-am mai citit din intrebari (si ti-am scris cate ceva) si rezulta din unele ca ai un conflict puternic cu tine. Mi se pare normal sa te apuce trepidatiile cand dai ochii cu profa de PSIHOLOGIE, caci ea reprezinta, cel putin simbolic, cheia problemelor tale. Zic simbolic, pentru ca psihologul nu iti rezolva problemele, asta e o credinta din popor. El incearca sa te puna in contact cu tine, atunci cand tu esti in imposibilitatea de a mai vorbi cu tine insati; si eventual iti da niste "momeli" dupa care sa te ghidezi in autocunoasterea ta.
Deci profa te intimideaza pentru ca iti trezeste un buluc de probleme din interiorul tau.
Acum realizez ca ai terminat acel an scolar. Oricum, mister elucidat, zic eu.

| NuStiuNimicNiciodata a răspuns:

Invata serios materia iar apoi vei fi mai sigura pe tine.