| TuSiEu'Ba a întrebat:

Buna as vrea si eu doua raspunsuri sa-mi fie de folos dau fundita. 1)Daca baiatul pe care il plac a venit la mine sa ma ia in brate si sa ma pupe inseamna ca ma place? 2) Daca el e cu una mai urata decat mine si sta cu ea doar ca sa obtina ceva cum as putea sa-i zic sa iasa cu mine?

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

1. Poate insemna ca ii place de tine sau pur si simplu ca a vrut sa iti vada reactia, avea chef de ceva nou, etc.
2. Crede-ma ca o persoana atrage nu doar prin frumusete. Si eu am fost cu o fata nu extraordinar de frumoasa dar care avea felul ei de a se face placuta si de a ma face sa ma simt bine in preajma ei.

Nu cred ca ar trebui sa te gandesti la o relatie cu acest baiat daca el are o prietena. Daca a venit la tine sa te pupe te poti gandi ca a mai facut asta cu alte 2-3, poate chiar 10 fete in aceeasi zi. Acesta e stilul sau.

| Vizitiul a răspuns:

E atractie fizica si nimic mai mult, daca simtea ceva puternic pentru tine, nu iesea cu acea fata. Spui ca iasa cu a cea fata doar pentru a abtine ceva, nu? Pai, asa poate face si cu tine. Eu zic sa-l lasi in pace, baieti de treaba mai sunt.

| Bab a răspuns:

Este afemeiat! daca te placea o lasa pe fta aia! vezi ca vrea de la la tine...nu-l baga in seama mai sunt baieti