| Allexxxxxxxxxx a întrebat:

As vrea si eu niste statusuri despre viata! :-s..Va roog; o3
Dau Fundita; x
Multumesc Anticipat big grin

4 răspunsuri:
| sububu1234 a răspuns:

Nici un om de pe pamant nu este virgin deoarece viata ne-o trage la toti.

| PassingBY a răspuns:

Sa nu cauti niciodata sa fi fericit cu pretul fericirii altuia. Este urat, inuman.
Din momentul in care ne nastem, timpul incepe sa ne ia viata inapoi!

Sunt oameni pentru care viata isi desface bratele, le deschide orice usa... dar ei prefera sa stea inchisi in casa.
Iti mai aduci aminte cum era primul drum la inceput, primul vis pierdut, cum ai suportat primul cosmar avut?! Poti sa stii tu oare, viata asta cate drumuri necunoscute pentru noi mai are?
Razi cand esti suparata, Zambeste cand esti enervata, Trezeste-te zambind dimineata, Mai pe scurt... Traieste-ti viata
"Nu pot!" nu a facut niciodata nimic. In schimb "Am sa incerc!" a facut uneori minuni
In viata sa nu spui niciodata "te iubesc" sau "imi pare rau" daca nu simti cu adevarat asta!

Nu imi place sa sterg mesajele vechi, pentru ca ma simt ca si cum as sterge o istorie
Daca viata este un test, atunci imi fac fituica. Incerc sa am suflet de fier si principii de stanca!
Hotaraste-te ca din fiecare situatie urata sa extragi doar partea cea mai buna, si astfel iti vei construi o lume mai frumoasa. Vei atrage mai multi prieteni, caci oamenii sunt atrasi de persoane cu o gandire pozitiva
Exista multe lucruri marunte pe care le poti face pentru oricine, oricand, fara nici un alt motiv decat acela ca iti pasa - pe tine nu te costa nimic sau doar foarte putin, dar pentru ceilalti inseamna enorm

Viata este ca o arta martiala: poti sa dai cat vrei din maini si din picioare, dar performanta nu se obtine decat prin rabdare, disciplina, echilibru si exercitiu
Momentul potrivit pentru a incepe sa te asiguri ca fiecare moment conteaza este acum!

Implica-te cat poti in fiecare zi - un zambet, un compliment, o clipa din timpul tau, o ureche atenta la problemele altuia, un cuvant de incurajare. Intotdeauna poti gasi ceva de daruit celorlalti
Daca faci o greseala, spune-o. Oamenii te vor admira mult mai mult pentru ca ai fost dispus sa-ti admiti greselile si esecurile decat pentru presupusa ta perfectiune

La sfirsitul fiecarei zile, opreste-te putin si fa o mica evaluare. Daca in inima simti manie sau alte emotii negative, dale drumul. Rosteste o rugaciune, cerandu-i lui Dumnezeu sa le ia de la tine. EL se va ocupa de restul
Intotdeauna gasesti usor ceea ce nu cauti. Iar ceea ce cauti gasesti abia in ultimul loc in care poti cauta
La ce te gandesti, aceea si devii!

Fii tu insuti! Viata e prea scurta ca sa fii altcineva. Zambeste! Nimic nu merita sa fii suparat.
Unul din cele mai importante scopuri in viata - este sa gasesti acea persoana, care vede lumea la fel ca tine.
Dacă iubeşti viaţa, şi viaţa te va iubi pe tine.
Viata trebuie sa fie inteleasa cu fata spre trecut, dar trebuie traita cu fata spre viitor
In viata e mai bine sa te doara in cot decat in inima!
Scopul vietii, este o viata plina de scopuri!
De la viata trebuie sa te-astepti la bine, dar sa fii pregatit pentru necazul care vine.
Sunt momente în viaţă, în care oricum ţi-ar sta corpul, sufletul e în genunchi!

Să mă anunţi dacă mai vrei. happy

| IndiferentXD a răspuns:

Din momentul in care ne nastem, timpul incepe sa ne ia viata inapoi!

Razi cand esti suparata, Zambeste cand esti enervata, Trezeste-te zambind dimineata, Mai pe scurt... Traieste-ti viata

Cel mai bine e sa copilaresti sau uiti de rele si sa visezi

Sunt oameni pentru care viata isi desface bratele, le deschide orice usa... dar ei prefera sa stea inchisi in casa

Ambitia te ajuta dar orgoliul te distruge

Daca viata este un test, atunci imi fac fituica. Incerc sa am suflet de fier si principii de stanca

Pentru cineva noi suntem vesnic ocupati... iar pentru cineva gasim timp chiar si in cea mai incarcata zi

Pretuieste fiecare clipa din fiecare zi, pentru ca fiecare clipa reprezinta un dar

Viata este ca o arta martiala: poti sa dai cat vrei din maini si din picioare, dar performanta nu se obtine decat prin rabdare, disciplina, echilibru si exercitiu

Largeste-ti orizontul, mergi mai departe, realizeaza mai mult - este in puterea ta!

Momentul potrivit pentru a incepe sa te asiguri ca fiecare moment conteaza este acum!

Fii tu insuti! Viata e prea scurta ca sa fii altcineva. Zambeste! Nimic nu merita sa fii suparat

Unul din cele mai importante scopuri in viata - este sa gasesti acea persoana, care vede lumea la fel ca tine

Soarta e soartă, dar alegerea oricum e după tine...

Dacă iubeşti viaţa, şi viaţa te va iubi pe tine

Viata trebuie sa fie inteleasa cu fata spre trecut, dar trebuie traita cu fata spre viitor

Viitorul unui om, ca și al unei lumi, se construiește, nu se visează

Ca sa stii sa traiesti bine ai nevoie sa te inveti din greseli