Poti sa il incerci pe asta:
``Imi place sa ma plimb prin ploaie pentru ca nimeni nu ma vede plangand.``
Pai poti incerca melodii gothice rock cum ar fi evanescence sau tokio hotel sau nightwish si multe altele si cauta o mel care iti place care e trista si sa cauti versurile pe google sunt foarte multe mel triste
intotdeauna avem incredere in persoanele care NU sunt de incredere
Ti-am facut doar bine-n viata, si acum imi razi in fata!
Împacă-te cu trecutul tău, astfel ca el să nu-ți distrugă prezentul.
Aşa e lumea asta: rade om de om şi dracu' de toţi!
Daca te porti frumos cu un animal, o sa te iubeasca pe viata. daca te porti frumos cu o persoana. cine dracu stie ce o sa se intample.
Tot mai mult pe zi ce trece omu' se face mai rece, parca suflet numai are, bunatatea lui dispare, uita de sora si de frate, banu-i mai presus de toate!
Persoanele care vor să ramână în viaţa ta. vor găsi mereu o cale.
Traiesc in asa fel incat sa nu se observe prezenta, dar atunci cand plec... sa se simta absenta
Ai crezut ca razbunarea iti aduce alinareaa. te-ai razbunat pe pielea ta. caa te-am scos din viata mea!
Nu trebuie sa fii indragostit pentru a asculta melodii de dragoste, insa cu siguranta nu esti fericit cand asculti melodii cu texte triste...
Sper ca te-am ajutat.
Singurele propozitii triste isi au izvorul in propria ta tristete cauta inauntrul tau mai adanc, inainte de a cauta in alta parte, sunt sigur ca ce gasesti acolo e mai bun decat orice ai gasi aici, de la oameni care nu pot intelege din aceasta intrebare exact prin ce treci tu! :-)