| Hatelies a întrebat:

Bunasad as vrea si eu niste statusuri foarte triste dar nu de astea care le vezi cam peste tot dar triste care sa faca oamenii sa se gandeasca foarte bine la cata durere au provocat sau nu stiu propozitii care le stiti voi si sunt tristesad oare cer prea mult?sad

4 răspunsuri:
| XxcorixX a răspuns:

Poti sa il incerci pe asta:
``Imi place sa ma plimb prin ploaie pentru ca nimeni nu ma vede plangand.``

| Roxrockangel a răspuns:

Pai poti incerca melodii gothice rock cum ar fi evanescence sau tokio hotel sau nightwish si multe altele si cauta o mel care iti place care e trista si sa cauti versurile pe google sunt foarte multe mel triste

| Lilll a răspuns:

intotdeauna avem incredere in persoanele care NU sunt de incredere happy

Ti-am facut doar bine-n viata, si acum imi razi in fata!

Împacă-te cu trecutul tău, astfel ca el să nu-ți distrugă prezentul.

Aşa e lumea asta: rade om de om şi dracu' de toţi!

Daca te porti frumos cu un animal, o sa te iubeasca pe viata. daca te porti frumos cu o persoana. cine dracu stie ce o sa se intample.

Tot mai mult pe zi ce trece omu' se face mai rece, parca suflet numai are, bunatatea lui dispare, uita de sora si de frate, banu-i mai presus de toate!

Persoanele care vor să ramână în viaţa ta. vor găsi mereu o cale.

Traiesc in asa fel incat sa nu se observe prezenta, dar atunci cand plec... sa se simta absenta

Ai crezut ca razbunarea iti aduce alinareaa. te-ai razbunat pe pielea ta. caa te-am scos din viata mea!

Nu trebuie sa fii indragostit pentru a asculta melodii de dragoste, insa cu siguranta nu esti fericit cand asculti melodii cu texte triste...

Sper ca te-am ajutat.

| Rebornfashes a răspuns:

Singurele propozitii triste isi au izvorul in propria ta tristete cauta inauntrul tau mai adanc, inainte de a cauta in alta parte, sunt sigur ca ce gasesti acolo e mai bun decat orice ai gasi aici, de la oameni care nu pot intelege din aceasta intrebare exact prin ce treci tu! :-)