| girlbrushedpink3 a întrebat:

as vrea si eu o parere, deci trec clasa a9a si am intrat unde pot sa zic ca vroaim, dar surprinzator puteam intra la un liceu mai bun, unde am crezut ca nici nu am sanse dar s-a dovedit contrariul. si nu stiu ce sa fac, de mutat ma pot muta ca mai sunt locuri dar e o singura problema, se face franceza, iar eu fac germana de 4 ani si nu stiu ce sa fac, adica la liceul (care are si gimnaziu)mai bun am fost 5-6 da m-am mutat din cauza unei profesoare, deci am multi prieteni, este in centru si mi mult mai usor sa ajung, nu e sectia care tocmai as vrea eu da totusi e un liceu mai bun, la celalat am intrat la sectia la care imi doream, se face germana, da numi plac colegi si e si departe de casa. mi foarte greu, prietenele mele tot imi spun sa ma mut da nu stiu ce sa fac... as dori o parere, scuze daca nu ati intelesbig grin mersi

Răspuns Câştigător
| Biia a răspuns:

M'am chinuit, dar am inteles laughing. Daca este pentru tine mai usor la celalat liceu, muta'te.In legatura cu limba franceza nu cred ca e cazul sa-ti faci griji deoarece totul are un inceput si o sa iti fie usor. Daca ai dat la un liceu bun.parerea mea e sa te duci la un liceu si mai bun daca poti. Daca acolo se face limba franceza in loc de germana nu mi se pare mare obstacol.winking