| byabb a întrebat:

Buna!happy. As vrea si eu sa imi raspundeti la o intrebare.big grin Va rog.big grin
Ce ar trebui sa fac ca sa fiu rebelathinking Cand incep liceul o plec in alt oras. Si o sa stau singura in gazda. Si as vrea sa imi schimb Comportamentul. Mentionez ca m`am apucat de fumat. dar nu ca sa fiu o tipa rebelea. Fac asta pentru ca imi place. Si nu vreau sa renunt la fumat.(am 15 ani). big grin

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

Ca fi rebela nu trebuie sa mai iei viata in serios.
Oricum nu pricep, de ce vrei sa fii rebela? E la moda sa fi rebel? De fapt. da este la moda sa urli pe strada iar oamenii sa te arate cu degetul rolling eyes.
E cam trist sa vezi cum tinerii de 15 ani se apuca de fumat si spun ca le place, daca tu vrei sa mori din cauza tigarilor, e treaba ta.
Bafta! happy

28 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Wow... wtf?! nu trebuie sa te schimbi...trebuie sa fi TU... daca esti naturala o sa fii mult mai apreciata decat daca incepi sa te schimbi si sa-ti dai aere...si in legatura cu fumatul...acum esti la inceput...lasa'te cat mai poti...si eu am fost la fel si tot ziceam ca nu vreau sa ma las si acum as vrea sa ma las si nu potstraight face...in plus strici o gramada de banii straight face

| oz a răspuns:

Moama cate raspunsuri...in alte cuvinte...iti spun eu...esti praf...
Ca sa fii rebelea...trebuie sa bei...sa faci totul pe dos... daca cineva iti spune sa nu arunci hartii pe jos tu arunci...sa te iei la harta cu toti...sa intri peste 5 ani sa ne spui cum o duci.

| Andraa a răspuns:

Eluveitie nu strici numa banii...pana la urma da-i incolo de bani... dar iti strici sanatatea...si nu inteleg la ce iti va folosi sa fii rebela?

| mada12 a răspuns:

Gandeste-te, ca sa fii rebela nu este nevoie sa te schimbi, trebuie sa fi tu, trebuie sa lasi sufletul sa iasa afara, sa fie asa cum vrea
P. S : Fumatul, gandeste-te
50 %-vrei sa impresionezi
25%-te crezi smechera ca faci asta
20%-Prietenul tau fumeaza, deci trebuie sa o faci si tu
5% -nu iti place de fapt

Daca te gandesti logic, nu trebuie sa fumezi ca sa impresionezi (s-au dus 50 %) Ca sa fii smechera trebuie sa faci ce iti place (s-au dus 25%) Daca prietenul(iubitul) /prietena cea mai buna fumeaza...nu inseamna ca trebuie sa o faci si tu.(s-au dus 20%)...au mai ramas 5 %, care zic ca nu iti place ceea ce faci...eu zic ca mai bine te-ai lasa...Gandeste-te asa : cu fiecare fum pe care il scoti afara pe gura s-a dus un an din viata ta, un an din viata in care vrei sa fii rebela.

| Georgiana2905 a răspuns:

Vrei sa incetezi din a mai fi tu? Si pentru ce? Vrei sa fi cea mai populara din scoala? Iar fumatul... offf NU. De ce si mai ales acum la vastra ta? Iti vei face un ten urat, si tot asa +bani cheltuiti. Dar poate ca nu stiu eu ...am inteles poate gresit? Cum vrei sa iti schimbi caracterul?
Daca vrei sa ajungi o rebela care invata sa fie asa atunci vei ajunge o rebela ieftina. Fi tu. Nu incerca sa joci un rol pe care nu cred ca il vei stii a-l juca bine.

| zuzumic a răspuns:

Ar fi bine sa te comporti k o fetita de 15 ani si nimic mai mult adica nu poti sa te prefaci k esti intr-un fel cand u nu esti de fapt asa. fi u insati nu e cool sa fumezi sa sa le faci parintilor tai probleme... sau sa tio tragi la varsta ta sau sa te droghezi sau mais tyu eu ce ...fi u insati draga mea... fi normala si cuminte alfel in societate nu vei ajunge o rebela ci o mik tarfulit*a ...si ai face bine sa te lasi de fumat pentru ca... in primul rand sanatatea ta e in joc si in al doilea rand cheltuiesti prea multi bani cu care intr-o luna ai putea sa iti kumperi haine
sua mai stiu eu ce...

| www a răspuns:

Esti prafrolling on the floor vrei sa fi rebela, maaamaaa. Oare o "rebela" intreba pe TPU cum sa fie rebela si punea si un "va rog"? Nu cred. N-ai decat sa fumuezi, asta nu te face mai rebela si bunica fumeaza.
Daca ziceai ca tragi pe nas, da frate o rebela erai[noot].

Ok daca vrei sa fi rebelalaughing date cu capul de pereti pana se sparge.

| Alina_5575 a răspuns:

Scuza`ma da tu gandesti cand zici ca fumezi si vrei sa fi "rebela" laughing Si eu am aproape 16 ani, dar nu mi-a trecut vreo data prin cap sa fumez sau sa fiu "rebela" chiar daca si eu acum am inceput liceul in alt oras...

Singura iti distrugi viata si o sa-ti dai seama mult prea tarziu de unele lucruri

A da si va rog nu-mi sariti in cap ca nu am dreptate... mi-am spus si eu parerea

| alexutzu00791 a răspuns:

E o intrebare capcana? Deci am sa ajung peste un an sa te intreb cat este tariful, daca doresti sa fii "rebela" in sensul ala

| parampam a răspuns:

Hm...Cu ce te ajuta faptul ca esti rebela? Cu ce te ajuta faptul ca fumezi? Crezi ca o sa duca la ceva bun? Toata lumea se apuca de fumat din curiozitate. Apoi fumand si tot fumand intervine dependenta.In niciun caz placerea.Rebel se refera la modul de a gandi: sa gandesti diferit de ceilalti, sa faci ceea ce simti.Crezi ca daca "studiezi" sa devii rebela, asta te face o rebela veritabila?
Fii "rebela"(rebela in sensul nou) daca vrei: frumeaza, drogheaza-te, chiuleste de la scoala, fa astfel incat sa te exmatriculeze, apuca-te de bautura, injura-ti parintii, intoarce-te acasa dupa ora 1 noaptea, culca-te cu cat mai multi baieti. Daca asta iti doresti, fa-o! Distruge-ti viata precum altii.Cu siguranta vei fi admirata de ceilalti pentru curajul de a-ti face praf viata!

| metonst54 a răspuns:

Auzi la tine, cica "cum sa fiu rebela" e ca si cum ai zice " cum sa fiu comunist " sau "cum sa devin nazist", chiar asta vrei... oo vai te-ai apucat de fumat, acum te consideri COOL si REBELA, fiindca parintii nu ti-au dat voie nu, Be yourself nu ce vrea societatea sa fii.

| 1968 a răspuns:

Dai e foare bine nu-i asa...

| yanna_5323 a răspuns:

Da poti incepe prin a te lasa de fumat,, si prin a striga pe strada k nu e bine sa fumezi k face rau sanatatii si frumusetii...prin a fi hotarata sa iei viata in piept si sa te impui cand cineva ia o decizie gresita asupra vietii tale,,, a fi puternika si nu sentimentala,,, prin a nu-ti permite sa plangi pentru. nimicuri,,, poti s-o faci? pop

| gabrix a răspuns:

:O:O:O la 15 ani fumezi? vrei sa nu mai apuci 30 de ani? in primul rand fumatul e o porcarie care te poate ucide. poate nu repede, dar cu timpul da si in plus arunci o gramada de bani la gunoi, cam asa ar fi. in al 2'lea rand, vrei sa fi rebela? pai frate vopsestete 20 de culori in cap, baga'ti 5 pirsuri prin sprancene, limbi si urechi si devii o emo'ida si gata esti rebela. pentru ce iti trebuie sa fi rebela cand poti sa fi o fata normala si poti fi apreciata mult mai mult de lumea din jur. asa ca draga tate'i mergi la scoala, fa'ti temele, invata mergi la o facultate. maturizeazate si pe urma mai vorbim sa vezi daca e mai bine sa devi rebela sau sa fi o fata cuminte si calumeawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ca sa fi rebela trebuie sa faci ce iti trece prin cap ...asta cred eubig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa sex cu tot ce prinzi, sparge o banca, bea, fumeaza, drogheaza-te, injura, inhaiteaza-te cu o gasca de boschetari si cafteste cate un copil de clasa a 2a eventual.
are you for real? crezi ca postand pe net despre "dilema" ta, vei primi o lista cu ce trebuie sa faci? ce trist! get a life.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu fumez de la 14 ani si acum am 19 si cateva luni...deci in opinia mea tigarile nu-s chiar atat de rele... te ajuta sa te relaxezi sa nu mai fii stresat etc. Mie personal imi plac si nu am de gand sa ma las... fumez cam 1 pachet si cv pe zi.Deci o parere sincera...nu te lasa de fumat...nu e nimic rau in astathinking sigur decizia iti apartine... a da si va rog nu-mi sariti in cap ca nu am dreptate... mi-am spus si eu parereabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine te-ai lasa de fumat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te pori mai ciudat.nu stiu...eu sunt in clasa a 8. si deja multa lume imi soune k sunt rebela. si partea k fumatul...nu stiu ce sa zic... dc iti place...trebuie ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu dk chestia cu fumatul e bine dar ca sa fii rebela fa urmatoarele:lasati parul desfacut ungii negre si nu uita ce este mai important filtreaza cu toata lumea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine sa renunti la fumat caci, n-o sa mai fii rebela. Inseamna ca esti nebuna... stii ceva //. nu trebuie sa FII REBELA. trebuie sa fii tu insati si lumea o sa te respecte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La urma urmei ce aveti cu fata? eu fac 15 in vara si fac cemi trece prin cap +ca si fumez, daca nu va convine nu postati degeaba...si comunisti care ne indruma ''fara tigari, libertate etc'' luativa o viata si priviti ca suntem in 2010 nu mai sunt vremurile voastre. Byabb fa fata ce vrei sa poti trai in lumea asta...bafta!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetitzo.nu ai ce face. tigarile nu. s d tine.asa ca lasa. te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aoleu! toata lumea ii spune ca e praf si sa se lase de fumat.
da, recunosc, si eu sunt de parere ca fumezi mai mult ca sa impresionezi dar...
sfatul meu este, pentru a fi rebela, asculta muzica rock(green day, three days grace, metalica, rammstein), cumparati cateva perechi de skateri si conversi pe care sa fie desenate peace-uri, ia-ti haine largi si negre, spune totul in fata, fa-ti ochii cu putin negru si poate si o tunsoare rasta sau emo(dupa mine sunt la moda si imi si plac)...
ei bine,. asta cam fac eu si da, MA CRED REBELA! dar sa stii ca eu sunt totusi si feminina, sau cel putin incerc sa fiu:am un inel dragut si mic din argint, nu ma feresc de rosu, uneori mai port si tocuri...
Cel mai usor ar fi sa iti faci un pierce, iar dupa asta poti sa faci ce vreiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste ce e cu voi daca unu incepe cu "a fi rebela nu e bine"toti continua asa. daca fata simte ca vrea sa fie asa sa fie sincer si eu sunt da asta nu inseamna neaparat ce spui uh mari sau multi altii.nu cred ca ca a fi rebella e o crima multi sunt rebeli si nu cred ca au ramas fara cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt e chiar misto s fumezi si eu am tot 15 ani si anturaju` m-a facut s ajung s fumez.si n-am de gand s m laswinking ashea ca.nici u nu te lasawinkingwinking \:d/ ia id meu si mai vb p mess dk vr : laurush.botuwinking t ast

| anonimus_2568 a răspuns:

`*> Frateee`! Fata` Vo intrebat ce ar trebui sa faca sa fie may >Rebela< si voy ashtya ii zicety ca vayyy! la varsta de 15 trebuie sa fi o fta cuminte normala bla bla Bla replici dea lu bunyka Eu am 12 any si sunt o fata rebela fumez mi-am vopsit parul in rosu si vreau sa mi-l fac verde albastru am 3 cercey in ureche in nas si in burik si cam fac ce vrea paryntssy ma lasa` bagameas ceva Fata mea fa ce vrei Vyata e frumoasa si nu te lua dupa toty comunistyy astya daca vrei sa vb uite id meu mada_mussik Te astept bye

| iulia_1914 a răspuns:

Daca totusi fumezi apukte si de droguri ca asa viata ta se va schimba te asigur... fale pb parintilor tai, nu te duce la scoala, la ore poti sa dansezi pe banci sa bei, sa injuri profesorii si cat mai mlt lucruri urate ...asa o sa fii o fta rebela laughing laughing