| Adeline_7224 a întrebat:

as vrea si eu sa ma ajutati putin fetelor cu un mic sfat. La inceputul verii trecute m-am facut bruneta, eu fiind un saten deschis.Acum cateva luni m-am revopsit pentru ca radaciinile incepeau sa se vada.De atunci am ales sa trec iar la blond. Nu l.am mai vospit, am zis sa-l las sa creasca chiar daca se observa diferenta, acum intrebarea mea e " la decolorat nici nu ma gandesc pentru ca l-am mai decolorat o data, nu sa-a intamplat nimic dar va dati seama ca a 2 decolorare pentru el ar fi mult prea mult. Ce pot sa-i fac sa-l mai deschid cat de cat, el are si o nuanta de saten la soare semn ca s-a decolorat si trebuie revopsit.

M-am gandit la ceva suvite, o decolorare mai usoara cu un saten sa dea cat de cat bine pana sa ajung la un saten, si apoi blond. Recunosc ca m-am jucat foarte mult cu parul meu, ceea ce nu va doresc! si daca aveti in cap sa folositi brunetul "Ganditi.va de 2 ori inainte," o nuanta apropiata de negru ar fi mai Ok. pupici:*

3 răspunsuri:
| CяﻵsŁﻵηε a răspuns:

Punde pe putina vata apa oxigenata, si tamponeaza pe rand suvita cu suvita, si se va deschide spre blondhappy
apa oxigenata o poti lua de la farmacielove struck
funditabatting eyelashes?

| alexoprondrina a răspuns:

Pai... foloseste noantator, ala e bun si mai bland cu firul de par
si ar mai fii o solutie, sampoanele alea de colorare. Chiar nu sunt la misto si daca le folosesti dupa instructiuni, isi fac efectul.
Plus ca ai avantajul la ambele metode date de mine ca daca nu-ti place sa renunti foarte usor.

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Eu mi-am decolorat parul cu o solutie ruseasca COLOR OFF, este foarte buna, dar nu decoloreaza parul natural, numai cel vopsit, dar nu arde absolut deloc parul, aici gasiti mai multe informatii: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
sau la nr de telefon : 0754921669