Nu are legatura; in urma unui consul ginecologic, afli daca mai esti sau virgina, dar te va intreba de menstratie.
Deci pana la urma daca ma duc sa fac un control pentru menstruatie vede daca mai sunt virgina sau nu? fara sa-i zic eu
Cred ca intrebarea nu a fost pusa corect! Cum adica sa mergi la consult pentru menstruatie? Ai probleme? Ai dureri, crampe, in general sindromul prementrual? poti solicita un consult ginecologic, insa nu are legatura cu problema descrisa de tine.
Pai am probleme adica nu-mi vine cum trebuie menstruatia(ciclu) nu este regulat, si asta ma intereseaza ce imi poate face doctorul pentru aceasta problema, daca imi fac ceva prin care se poate vedea daca mai sunt virgina sau nu ca eu nu vreau
NU se face fara voia ta, mai ales daca e vorba de un asfel de control.Dar daca stii ca ai avut contact sexual, fie el si protejat e bine sa fie inaturata orice suspiciune.In plus daca esti in primii doi ani de la inceperea menstruatiei e bine sa stii bine totusi acesta e neregulata, deci acest lucru e oarecum normal.Dar e bine totusi sa mergi la doctor.Si vorbeste cu mama ta.Cati ani ai?
Am 14 ani si mi-a venit de 2 ani
Deci pana la urma daca ma duc la medic pentru chestia asta se poate vedea daca mai sunt sau nu virgina?
Ma lamuriti si pe mine va rog
Nici un consult ginecologic nu sa face fara voia si fara sa fii pregatita.Deci NU, stai linistita
Aaa deci daca ma duc cu problema asta la doctor nu im iface control si nu se vede nu? adica mai pe scurt ce im iface daca ma duc pentru chestia asta ca inca nu sa reglat?
Da iubita stai linistita!
intrebare:ai de ce sa te temi? esti virgina? poti raspunde si pe privat daca nu vrei aici.
V-am trimis mesaj