| yonela001 a întrebat:

as vrea si eu statusuri gen "unele vorbe chiar dor" fundita happy

Răspuns Câştigător
| CrIsTinaMiky a răspuns:

Am persoane cărora nu le pot spune cat de mult le iubesc! Persoane ce m-au invăţat sa fiu puternică, si să nu ţin cont de lumea din jur!
Mai bine o diavolită politicoasă, decât o sfântă prefăcută!
Astept o clipa, astept o zi, astept un zambet, astept sa imi cante al meu cantec love struck
Chiar dacă am greșit de sute de ori, ea a rămas lângă mine!
Când sunt plictisită, nu îmi dă nimeni mesaj. Şi când sunt ocupată, brusc sunt cea mai populară persoană de pe planetă!
De multe ori pierdem prea mult timp gândindu-ne la cineva care nu s-ar gândi la noi nici măcar pentru o secundă.
Pentru a înfrunta viaţa, am o baghetă specială. E făcută din zâmbete, autoironie şi puţin cinism. Şi o înjurătură din când în când.
Dedicat tuturor celor care plâng noaptea pentru că toţi dorm şi nimeni nu poate să-i audă, dedicat tuturor celor care suferă, dar mereu râd şi se prefac că totul este bine, dedicat celor care în viaţă greşesc, dar găsesc mereu forţa de a încerca din nou, dedicat celor care le şterg lacrimile persoanelor care le iubesc şi nu cer niciodată nimic în schimb, dedicat ţie.
Prietenii lui : Nu vezi ca e doar o fetita, o copila ...esti nebun?
El : Si ce daca, e fetita mea si o s'o cresc eu, nu e problema voastra ce fac eu cu viata mea :-D
Când o fata îi cere unui baiat sa asculte o melodie, este pentru ca versurile din acea melodie sunt exact cuvintele pe care îi este teama sa i le spuna!
Urasc cand cineva incepe sa planga din cauza unor nimicuri.
Am gresit prea des, dar nu regret nimic! Am fost fericita!
As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine
Fă-mă nebună, spune-mi că visez prea mult, dar nu îmi spune că n-am pentru ce să lupt.
Oamenii sunt ca melodiile: unii spun adevărul în timp ce alţii doar fac gălăgie
Oamenii mă întreabă "Încă îţi mai place de el?". Sincer, nici eu nu ştiu, doar ştiu că are ceva care mă face să nu îi pot da drumul. ♥
Îmi e dor de acele vremuri când :
- Mă trezeam la 8 dimineața și ieșeam afară să mă joc cu prietenii mei.
- Nu îmi păsa cum arăt.
- Nu îmi făceam griji dacă LUI ii place de mine.
- Mă murdăream si veneam acasă sa fac băiță cu bule.
- Când jurămintele erau lucruri rele.
- Când singurele probleme la școală erau ca nu imparteai cu colegii creioanele.
- Când nu stateam 5 ore din zi pe Tumblr, Facebook, 9gag.
- Când o țineam pe mama de mână în mall.
- Când singura muzică pe care o ascultam venea de la Disney.
- Când parinții îmi planificau cu cine să ies.
- Când spuneam ce vreau fără să fiu judecată.
- Când nu scriam mesaje toată ziua.
Când aştept un mesaj, îmi simt telefonul vibrând chiar dacă nu e aşa.
O fată este fericită atunci când nu ţi-e ruşine să arăţi în faţa altora că ea este lumea ta
Ai fost primul pe care l-am iubit. Ai fost prima iubire pe care am pierdut-o. :<
Ne ataşăm atât de mult de oameni astfel încât atunci când ei pleacă, pleacă şi o parte din noi cu ei. :<
Tipul de durere pe care îl iubesc este atunci când mă doare abdomenul de la atâta râs cu prietenii mei. ♥
Cel mai oribil tip de durere este zâmbetul pe care îl afişezi atunci când tot ce vrei este să te prăbuşeşti în lacrimi. >.<
Cu toţii avem un prieten al cărui râs este mai amuzant decât gluma
Am impresia că aştept pentru ceva ce nu se va întâmpla niciodată.
Acel moment enervant când găsesc un tricou superb la magazin, dar nu au mărimea mea.
Marele meu defect? Mă ataşez mult prea repede de oameni.
Prietenia are doar o lege:

"Nu-ţi lăsa prietenii să se simtă singuri; deranjează-i cât mai mult posibil!"
Momentul acela când primeşti un mesaj de la o persoană care tocmai credeai că te-a uitat. ♥
Nu contează cât de mult încerc, nu voi fi niciodată in stare să mă uit la tine şi să pretind că nu simt nimic. happy
5 minciuni pe care le spun fetele:
- Sunt bine.
- Nu sunt geloasă.
- Nu îl mai iubesc.
- Bineînţeles că putem fi prieteni.
- Nu sunt supărată
Câteodată nu este persoana de care îţi este dor, ci este sentimentul pe care îl ai când erai cu acea persoană. ♥
Dacă o îmbrăţişare ar arăta cât de mult te iubesc, nu ţi-aş da drumul niciodată. ♥
Momentul acela când încerci să ţii o dietă iar pe Internet găseşti numai poze cu mâncare.
Cu cât întâlnesc mai mulţi băieţi cu atât realizez că tu eşti cel cu care vreau să fiu
Iubeşte persoana care te-a văzut atunci când pentru toţi erai invizibilă.
Playlist-ul meu poate să îţi spună povestea vieţii mele. ♥
Spernaţa este ca o voce care îţi şopteşte "Poate" în timp ce toată lumea spune "Nu!". ♥
Sunt lucruri în viață, pe care oricât ai încerca să le înțelegi, orgoliul tău nu-ți permite să o faci
Sunt unele persoane care-mi rămân mereu în suflet, oricât ar greşi.

Te iubesc pentru că ai motive să mă respingi şi nu o faci.

Iert uşor, poate prea uşor uneori. Însă nu uit niciodată.
Prietene ca tine, zău am mai avut, toate mă loveau unde mă durea cel mai mult!

5 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

-Am învăţat că durează ani să câştigi încredere şi câteva clipe să o pierzi.
-Doar amintirea o să spună " Aşa a fost o dată! "
-Vorbe care tot mai dor, vorbe spuse prea uşor. Mai poate fi ceva între noi? Sunt doar iluzii.
-Am învăţat că oricât mi-ar păsa mie, altora s-ar putea să nu le pese.
-Încerc să ascund calvaru numit depresie şi zâmbesc fals doar pentru bună impresie.
-Să ai curajul să spui da, să ai curajul să spui nu şi-n orice clipă a vieţii să rămâi TU, şi ţine minte trei cuvinte VIAŢA MERGE ÎNAINTE.
-Mulţi rostesc cuvântul prietenie, dar puţini îl înţeleg.

| Zacram a răspuns:

Bautura si tutunul este dusmanul omului cine fuge de ele e un las

Răspuns utilizator avertizat
| JwcFree a răspuns:

Stiu oameni care vand mai multa marfa decat Carrefour rolling on the floor. sau : Sunt omul destul de bun ca sa iert, dar nu destul de prost ca sa uit, mersi Funda!

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute