| Eaaa_4667 a întrebat:

as vrea si un site cu statusuri dar nu din astea. cunoscute... vreau niste status noi! nu niste sit-uri la nimereala. cat de multe... cu atat catigatii. Funda"happy.

Răspuns Câştigător
| Alexandra101010 a răspuns:

Uite site altele: http://sweety-things.weebly.com/

[[. Deschide ` ochii`;;) ´º. Fa o mica analiza ´º >; d ´. Cum se strang ´ banii la cheta b-) ´. Cand stai d v0rba´ cu 0 shatena. sj0` bruneta ´! :x
Oriunde ´ai fi ´:x. Oriunde ´ te-ai afla ´;;] … Nu vrei ´ decat o domnisoara ´ care seamana ´ cu Ea! :> :* ´.
Imi zici ´ca sunt ´ tentaTsie ´;]. ´ Cand iti fwtsi ´ tarfele ´ nu simTsi nici0 ´ senzatSie. =; ´. Cand eSti cu ea ´ ma visezi ´ pe mine;> ´. Ai putea ´sa ma ai ´;;]. Dar ´ nu te Tine [-x ´.;*!
^^. ºAzi ´ open your`º eyes;;] ´, ºexact ca`nº filme :x ´. Caº daca ´ nu te vedeº nimeni ´ >; d.; x Dorintele sunt pe gratis >;] Eu Nu!; x
Viata` se` cOmpliCa`totul` e `parfum`si` va` anunT` de`acum`Caa` nimeni` si` nimiC` nu`o` sa-mi` stea` in` drum`.
Am fost ´ educate intr-o :* lumwe dura =; ´ Detinem v0cabular 8->´ Necesar s ´ te fwtem in gura! >:D < ´.
?´Stii ca nu stau ´ =; Dupa n0r0k;;] ´ Si daca vreau ´ :*! sa iaSa ´ fum :> Stiu unde sa dau foc :d ´ `?
?´Vreau =; sa-tSi 0fer :*! ce tsi-am pr0mis :x. Vreau :>! viata =; tha reala 8-> ´. Sa fwie :*! dwe ´ vis >; d? tii ca sunt ´ åici :* Striga-ma´? i vin =; Nu´tsi fåce griji :-j ´!
? Eå nu se ´ compara cu restul ´. e tot ´ ce åi visat´. Åi 0´ viata normala´!? 0 så ´ti-o deå peste cåp´! :x?
? Ssi dåcå el´ nu 0 så`mi måi sSpunå´ " n0åpte bunå´ " :?
? Zilele trec´ så må Ssc0tSsi´ din kp´ tSsie ´greu :>. Påkt ´cå sunt prietenå prietenului´ thåu :-$!?
# ~chiar daca zaMßetµl taO dµReazza o sEcµnda _ `uH stHii ca in sPatele lµi `aµ raMas 1000 d` aMintiri vii. `!,, [?]"
SUFLET | de` Copil, | LACRIMI | de` adult Sh` esentZa tare, asta e | FetitzA | Care te-a ridiCat | MEREU | in piCioare`
Sa ai grija cum t porti cu mine` daca` mai vrei s` tin la tine`! K sunt prea dulcee` cum m` port cu tine`, n`am aere ca sh tine`:))
Heyyy`, strange`ma in brate`! Daca` vrei s` intelegi ce e`n inima mea t rog nu` mai plecaa`;;)
•[O fata de [PRINTESA]!
Un corp [INDECENT]!
Si un stilou`.
Sa ma induci în [TESTAMENT]!•

.•Profiita de fiecare clipa` =]
Ca`n fiecare paradis =X
Exista cate`o ispita =P•
•te`ai satuRat Sa'ti pui viata Ca o intrebare.
tine Capul Sus, Chiar daca doare tare.•.

Xx. [[`ti-ai Luat`o in cap`.
Ce`pacat`!
Acum`esti mai de ***`! winking
. ce s`a intamplat`? surprise
ti-as fi spus`ca te`iubesc`.
da ***`. n`ar fi rimat`! ]]

1. Ce` m0rtii maTii vrei? Ce` nu t`e claRr? Ai crEzutt ca stA 0 viatSsA da` n`a tRecuTt un aNn.
2. Te uiTi la miNne ca reTardatU`. Nu înTelegi ca în l0cu` tAu acuMm e` alTuu?!` :-*
3. BaA` :-o eSti neb0uNn `?
4. Eo` sTrig spRe tiNne tuu` n`auZi unDe eStii uNndee` te aSscunZi `?:(
5. E ura multaa`, mulTaa luMme nu te aScultaa si` dinTr`0 suTa e doar un suFlet caRee` te ajuTta.
26. Nuu` lasa tiMpu` ramAs sa te faCa sa deVii un suFlett` falSs`.
7. Ea` nu te-a salVat mereu sau` pu0ate niciodata, dar stii prea bine ca pentru tine ar fi` în stAre sa laSe totul` balTa.
8. E pliCtisealA, 0 staRe geneRala. Dacaa nu pUi punCt pu0ate deveNni 0 bu0ala!`
9. Estee peRfecta lumea din viSselee` mele, dA ceLl mai graVv e ca sunt pieRduTaa prinTree` ele :)
10. [Nu`Ss `:-h]. PlecatA` uNdeva` deParTee :(:-*.i o sa-ti dau mai multe deodata:)

Te uiTi ca Tampitu` in trecut si REalizezi ce ai pierdut...Acm` asteapta si linge`te pe Both`.M`ai ajutat si te-am uitat de ToT ~!; x
GoOulaNne :O, Estsi reTarDathH`:O =)).Nu vezi Ca Eo :> te-am UithaTh` :> :P

Who Knows`...:-? Maybe He`ll Be my Prince! 8->

Aproape ca` ish doreste Azi sa Nu te fi CunoascuthH` [-([-x!; x:(
1.Te crezi smekera? Esti proasta! Te crezi frumoasa? No comm, Crezi ca mi-ai furat 'iubirea'? Sa sugi pl!"

2.Ce CrEzI Tu,CoNtEaZa Mai PuTiN pentru mine,OrIcUm FaC tot Ce`Mi ViNe, Nu UrMaReSc ChIaR Sa Va DiSpLaC, Dar REFUZ MeReU Sa Va FaC Pe PLAC!

3."~~!*|*[]Eu ImI FaC pReZeNtA Uh faci DiFeReNtZa, ImI LyPsEsTe CoNcUrEnTzA, O VaLoArE mare O mare VaLoArE sNt DyN Kp PaNa'N pYciOaRe []

4. "~~~MaM NaScUt Sa JoC PeRvErS Dar Nu Sunt Pe InTeReS.SuNt MiKa Dar Sunt VeRsATA Ji de TaRfE InViDiAtA~~~![?][?][?]"

5. uita`te atent nu insistent priveste dar nu aTinge tE pot respinge! viseaza doreste! Dar In realitate Nu Ma Poti AtIngE.[]"

6."[]. Sunt O mIkA pRiNtZeSa iNtR-O lUmE pErVeRsA. StIu Ce-tI place. cE nu-Ti PlAcE cE vReI cE nu vReI. Dar AsA imi PlAcE mIe Sa Ma joc Cu NeRvI tAi. []"

7.L-am urât si l-am iubit o dupa-amiaza întreaga. l-am urât, pentru ca el cuvântase lumii ceea ce voiam sa cuvânt eu. si l-am iubit, pentru ca mi-a scris viata.[]

8.[]Nu`ti puNe mintEa cu Noi`.sa iti intre bN in cAp...ca o dam in NesimTiRe si te-am faultat[]

9.vOy ma BarFyTy non`sToP Dar` RaMan ToT pRima`n ToP nu va yau yn SeaMa sh yMy FaK mare RekLama Sunt Fata DoLsSe ca MyeRea sh MeReu eO aM pLaCeRea sa sTau cu un PaS in Fata poate aSha ToaTe YnvaTa"

10.Nu ma laud ca sunt frumoasa.dar sant dolce sh fitoasa.Sunt o fata dolse ca Mierea...O printesa cum sant eu.Se gaseste tare greu...Ku mare talent si haz.La zdrente le fac Necaz.:"

11."""][::` O Stare AmeTita. PuTin InvaRtiTa Dar SmekeRita. Aiureala. Abureala. IntOcmita ZapaCita. InvartiTa. 1000 De Stari In`trunNa. Ca mine Nu e Nici Una.""

12. Crezi ce Vrei,FaCi ce Vrei,Este alegerea Ta, Dar In Final, Tu Cu Siguranta o Sa ramai Fara ea.

13. Taci! Nu te mai baga vezi`ti de Tarfa ta, da ai grija sa nu ma bag eu in relatzia ta!

14.Palma dupa palma, asta te`ntareste! si-astepti belelele zambind smechereste.

Funda?:) am mai multe dar nu pe pc, pe laptop:P :)o sati mai dau