| dianaduds a întrebat:

As vrea un raspuns la urmatoarea "problema". Anul trecut mi-a placut de cineva mai mare cu un an care era in a 12a iar in timpul anului treceam prin fata clasei lui de 100 de ori sa statea pe hol si se mai baga in seama (la caterinca) cu lumea printre care si eu. Acum e la facultate dar tot ma tine minte iar zilele trecute m-am intalnit cu el in oras si m-am bagat in seama cu el si am vb vreo doua minute. Pentru omul asta as face cam orice si peste cateva luni e ziua mea, ar fi ciudat ca o prietena a mea sa il cheme la ziua mea in club ca si cum ar fi o surpriza pentru mine? Doar nu am nimic de pierdut.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nimic ciudat să faci asta, dar va fi ciudat dacă tipul refuză. Nu mai bine îl inviţi tu personal?
Pe prietena ta o poate refuza uşor, fiind o necunoscută. Ai şanse mai mare să accepte dacă o faci personal.

2 răspunsuri:
| anonima6699 a răspuns:

Nu, nu ar fi nimic ciudat in asta. atata timp cat esti de acord ca prietena ta sa il cheme.

| Hakuouki a răspuns:

E chiar ok... poate veti petrece si niste timp acolo si s-o lega ceva, nu prea le am eu cu combinarile in club.