anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna :*. as vrea un sfat, fetelor va rog sad. in curand este majoratul iubitului meu.si nu stiu inca ce rochita sa port sad...ma gandeam la o rochita turcoaz mulata. din satin.straight face. sau e prea eleganta? nu stiu ce sa fac.sad. si cam ce cadou pot sa ii iau straight face. imi trec multe idei prin cap. dar vreau sa imi dati si voi cateva :*. ps:nu e genul de baiat"romantic sau emotiv"...deci nu ma gandesc sa ii iau ursulet sau ceva poze, cani, tricouri cu noi2.nu stiu dati`mi un sfat. dau fundita :*

1 răspuns:
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Poti pota pentru o rochie clasica,ceva mulat {dar fara piericele},iar ca si culoare poti opta pentru ceva vesel,trendy,precum turcoazul,acum vezi si tu asorteaza te si in functie de localul unde se face petrecere, dar de obicei, majoraturile se sarbatorec undeva in cluburi.
Rochita ai grija sa fie cat se poate de simpla fara imprimeuri si fara sa fie accesorizata gen.strasuri sau alte chestii de genul.
Nici nu se poarta si nici nu da bine,mai ales ca daca optezi pentru turcoaz,e suficienta culoare,si nu e cazul sa o mai si incarci.
Poti purta o pereche de cercei simpli {dar nu tot turcoaz!}!

Iar ca si cadou,sunt de parere ca ar fi ok sa i daruiesti un ceas,care intotdeauna e un cadou elegant sau un parfum care ii s ar potrivi lui cel mai bine{in functie de cum il cunostit tu}.
Si ca sa imbini utilul cu placutul,poteza si pentru un album foto,in vcare sa si puna fotografiile de la majorat.
In felul asta nu va uita nici petrecerea si nici pe cea care i a daruit acel album!
T pup, sarbatori fericite, tie si familiei tale!