| giorge1982 a întrebat:

Buna as vrea un sfat. Sunt cu o fata de aproape 3ani, la inceput a mers extraordinar dar de cand eu nu mai aduc prea mult venit in casa ne certam tot timpul si o visez ca face dragoste cu altcineva. E o fire mai rece, ce inseamna visul asta. Si relatia sexuala dintre noi s-a racit dar ma tine langa ea. Imi zice ca mai iubeste dupa care ca vrea libertate dar pe mine nu ma lasa liber adica vrea sa ma controleze, dar eu nu am de ce s-o controlez am turbat eu si visez numai cu alti barbati eu imi dau demisia ca nu se mai poate dar ea nu ma lasa ce parere aveti vreau un sfat.

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Libertatea intr-o relatie are limitele ei si posibil sa nu te iubeasca suficient de mult pe cat ar trebui, ar fi cazul sa aveti o discutie si sa clarificati problema

| AnemonaP a răspuns:

Toti avem nevoie de libertate intr-o relatie,nu ne place ca cineva sa ne controleze,unii se las controlati,altii controleaza. Sfatul meu ar fi sa vorbesti cu ea foarte deschis,sa spuneti lucrurilor pe nume, spuneti fiecare ce vreti si gasiti o solutie happy, daca vrei sa-ti dai demisia, si esti sigur de asta fa-o, poate ea nu vrea cu un scop anume.Gandeste-te bine, luati o decizie amandoi. Poate v-a apus steaua...

| WalterWhite a răspuns:

Pai daca o intereseaza asa mult venitul pe care il aduci probabil ca nu te iubeste.

| Ana_4223 a răspuns:

Mai aceste visuri ale tale nu inseamna absolut nimic,aceste vise sunt rezultatul vinovatie care o simti fata de tine,crezi ca, daca nu aduci prea multi bani in casa,se poate duce oricand la altul, este posibil sa faca acest lucru daca pentru eea valoarea materiala din casa este mai importanta, nu zic ca nu este importanta este si ea importanta dar mai importanta este dragostean dintre voi, nu este neaparat sa se duca la altii daca te iubeste cu adevarat va sta langa tine si te va ajuta sa treci peste aceasta pasa proasta, si ar sta langa tine pentru a iesi la liman,, si totusi nu ar trebui sa te simti prea mult vinovat deoarece atat poti sa faci atat faci atat poti sa castigi atat castigi.este genul care vrea sa fii numai al ei, sa nu ai prieteni sa nu ai familie sa stai tot timpul cu ea, dar nu asa se face.trebuie sa ii explici ca o relatie se bazeaza pe incredere nu pe manipularee

| Deyutzikaa a răspuns:

Eu cred ca cineva ti-a umplut capul cu prostioare, serios. Visul iti arata ce e in subconstientul tau. Eu cred ca te iubeste, mai ales daca zici ca iti spune si te controleaza. Daca nu i-ar pasa de tine, nu te-ar controla. Ma gandesc, ca daca a spus ca vrea libertate, s-a referit ca nu vrea sa o constrangi cu ceva sau sa o verifici si alte porcarii.