Buna camy! iti zic eu unul facut chiar de mine despre prieteni "prietenii adevaratii sunt cu tine mereu insa cei falsi te lasa balta mereu" sau unu de dragoste "acum cand te iubesc te rog nu spune NU doar pentru TINE mai traiesc te rog iubeste-ma si tu:X:X!" sper sa-ti placa.
Te jignesc... pe bune acum te jignesc, nu in scris ci in gand, stai sa termin; am terminat. http://www.tpu.ro/......-expresia/
citeste asta poate o sa gandesti altfel de acum.
1.Mi-e dor sa te ascult si sa ma asculti cum bat campii si rad, fara oprire, ore in sir. Mi-e dor sa ma gandesc la tine inainte sa adorm. Mi-e dor sa inchid ochii si sa visez. Mi-e dor sa indraznesc. Iar cel mai dor imi este sa ma tii in brate.
2.Cu timpul ...Iti dai seama ca nu viitorul era cel mai frumos ci momentul pe care il traiai atunci
3.Mi`e d0r s` te privesk fara s` spun nimic . Mi`e d0r s` numar secundele un pic cate`un pic
4.prietenia inseamna rasete,dar si lacrimi,bucurie dar si tristete.ceea ce ramane constant.sunt cei pe care ea ii leaga.prietenii.
5.O zi pierduta este o zi in care nu ai ras!"
6."¦ Unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa ai cuvinte in inima , pe care nu le poti pronunta ! ¦""
7.Ea a fost mereu langa mine cand restul m-au lasat
Si a fost mereu cand toti pe la spate m-au acuzat
Ea m-a ajutat incet incet sa devin ce sunt acum
Si tot ea mi-a aratat care este cel mai bun drum
8.Moare cate putin...cel ce evita pasiunea, cel ce isi distruge dragostea, cel ce nu se lasa ajutat...cel ce evita emotiile ce fac ochii sa straluceasca, oftatul sa surada si sufletul sa vibreze.
9.Desii facem parte din lumi diferite,avem o singura amintire a aceleeasi povesti !
10.Prietenia este o haina valoroasa care se curata când se murdareste, nu se arunca la prima pata.
Sper sa`ti placa:*:*
● Eå nu se ´ c0mpårå cu reSstu ´ . e t0t ´ ce åi viSsåt´ . Åi 0´ viåtSsa n0rmålå´ !? . 0 så ´tSsi`0 deå peSste cåp´ ! ●
"Dåk ´åi nevøie Știi că sůnt ´ åici :* Strigă-mă´și vin Nů´tsi fåce griji ´ !"
Razbunarea nu`mi aduce satisfactii insa indiferentsa`mea ti`o daruiesc cu multa dragoste. "
- S-a trezit la realitate . A zis că vrea să se pună pe fapTe . : x
"Ea e zana minunata :X . din rolu` principal \:d/ Ce a fost aplaudata si a avut succes fenomenal ."
Incearca sa traiesti in asa fel incat sa nu te faci remarcata acolo unde esti . Dar . Sa tsi se simta lipsa imediat cum pleci . :*"
.-> duLce si secSi . Bună si rea. Ispita vietii . E femeia . "
.Nu p0tt sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasescc . ;x Nu vreau . Nici n.as incerca.Sa iubescc pe alTcineva. ;x Te adorr. :*"
-> Sii cand vine vorba de iiubire . Zi`le ca ma ai pe minne . "
Daca n`ar fi ea.Nimic nu ar fi.Nimic n`ar avea rost.Fara ea nu poti traii`.
• Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia Caprui' sa Nu'i Iubesti? •
"~> Este atat de schimbata ! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata !
Ştii ;>. ;x Dorinţele sunt pe gratis ... >;] Eu Nu ! ;x
Oriunde ´ai fi ´ . Oriunde ´ te-ai afla ´ ;;] … Nu vrei ´ decat o d0mnisw0ara ´ care seamana ´ cu Ea ! :* ´.
If you hold my ` hand ! ´˚ . I will` take you away ! ´˚. My heart ` beats ` like a drum . La la la Every` Day` ! =p~ ´˚ ;x :*:* ]"
"Zambetu' meu ca de copil nu se razbuna.Te face sa te simti cel mai puternic
Stii...nimic nu pOate sa te inlOcuiasca,avem vise impreUna care trebUie sa se implineasCa:X:*"
Shi daca el no sa'ti mai zica [Noapte Buna ]...Shi daca nici pe strada n'o sa-ti mai zica[Buna]ai prietene care te suna sa'ti spuna esti de 1000 de ori mai buna."
Timpul a trecut. ne-am maturizat, ne-am schimbat. Pe zi ce trece mai mult ne-am apropiat. Azi unde e una e şi cealaltă!:X"
"In viata nu trebuie sa compari nimic, ci doar sa traiesti clipa ca si cum ar fi ultima, si sa nu te mai gandesti la trecut..."
nimic nu tzine la nesfarshit, nici fericirea, nici Suferintza… incearca totusi sa Zambestimereu... deshi' niciodata nu stim ce se poate ascunde in spatele unui Zambet."
"Nu respect ce mi se impune sa sti, e foarte simplu e felul meu de a fi!"
Pt. ca nu are rost sa crezi in tot ce a fost ! ..."
Chiar dacă` zâmbetul tău durează o clipă, tu ştii. că în spatele lui au rămas` o mie de amintiri vii. ;x"
"e0` sunt o simpLa stea , printre steLe` . sunt 0` fata , printre fete . dar ceea ce ma face de0sebita e drag0stea ta . fara ea n`aj straLuci asa ! ;x"
Daca nu esjti de la Orasj, eSjti de la tSaraa ;-& . Iei primul tren care te laSaa in garaa ;-" . ApOi iei un taxi pana la mall . Bei dOua sucuri sji ai pOrtOfelu` gOl ;-@
Sji daca sunt O cOpila, ce? Sji daca ma enervez repede, ce? Sji daca vorbeSc mult sji prOst ce? Sji daca te iubeSc, ce? Oricum tu nu vei intSelege"
Cum sa nu o iubesti daca ea e frumoasa ca o stea,stiind ca e si a ta. "
Si ti-am promis ca nu te mai mint Ca tot ce simt iti spun Ti-am promis ca intr-o zi O sa ma tin de promisiuni ."
Da, pe asta mica nu o mai intereseaza ca tu te gandesti la ea, ea se pisa pe grija ta!"
Nu-i place plimbarea, nu merge cu floarea Nu-i plac romantismele, vrea provocarea !"
"Ascunde ceva, asa ca retine! Nu stii tu modul, se joaca cu focul, se ard cu totul, e iadul locul!"
O să ramână amintiri blocate în ochii nostri goi . Că se`nvarte ceasul si nimeni nu`l va da inapoi ."
Nu incerca sa fii a lor • Sunt multsi care nu stiu ce vor • si tsine mereu deschisa o ureche • Sunt niste secrete • Doar intre fete •"
"daca rOlul asta mi-a fost dat in acest jOc, O sa`l jOc.totul e scris, nu depinde de nOrOc ! daca eu sunt la pamant imi ramane sperata.zi Ce vrei ?! asa`mi traiesc eu viata !"
Azi te vreau mai mult ca ieri,da! şi mi-ar plăcea Sa nu mai dau 2 bani pe privirea ta. Şi dacă as putea sa dau timpu inapoi, As vrea ca sa pot face ceva ca sa uit de noi ."
Suna-ma si da-mi o veste de la tine...sa-mi spui ca ma iubesti, mi-e dor de tine...
Ce frum0asa e iubirea`Cand ma alinti cu zambetul tau curat ! Ce frum0asa e iubirea`Cand tot ce spui devine adevarattt ! "
Nu` te` ingrijOra` din cauza` oamenilOr` din trecutul` tau` . Exista` un mOtiv` pTr` caRe` nu au reushiT` in viiTOrul` taw` ! ;x"ADOR POZA!"
Nu vreau sa fiu speciala. Toate pizdele se cred speciale! - fara suparare -
- Cine a trebuit sa stie ceva despre mine, a stiut deja. cine nu trebuie sa stie nimic, nu va stii niciodata!
- Adesea, mi-as fi dorit sa nu treceti toti cu bocancii prin viata mea!
- Nu am atacat pe nimeni pentru propria placere!
- Altii se simt excelent cand se ia de viata mea si lucrul asta nu il inteleg!
- Iau criticile ca pe un rau care`mi face bine. dar ura asta exagerata imi face scarba!
- Atunci cand ma critici si ma injuri, consider ca e dreptul meu sa iti spun sa te duci dracu’!
- Nu am destramat relatii, nu am frant inimi, nu mi-am batut joc. mi-am urmat instinctele. N`am calcat pe cadavre, nu am dat din coate!
- Urasc minciuna, ador persoanele sincere , fara interese ascunse!
- Spun intotdeauna ceea ce gandesc , din nefericire pentru mine!
- Daca prima data cand te-am vazut nu te suportam, e foarte greu ca acum sa imi schimb parerea!
- Nu port lentile, unghii false, gene false sau extensii!
- Nu traiesc din amintiri!
- Ador noptile pierdute in doi!
- Cred mult in mine, nu cred in lumea din jurul meu!
- Urasc vrajeala!
- Nu imi vand niciodata sentimentele oricare ar fi pretul!
- Nu vreau nimic de la nimeni, am totul!
- Nu visez sa ma cunoasca toata lumea, vreau sa exist doar pentru persoanele care conteaza!
- Am un orgoliu exagerat, si uneori chiar prostesc!
- Nu renunt niciodata la ideile mele!
- Imi place sa va dau peste nas si sa demonstrez ca pot fi mai mult decat ceea ce crede lumea despre mine!
- Sunt exagerat de incapatanata!
- Recunosc atunci cand gresesc!
- Plang uneori, dar niciodata de fata cu cineva!
- Nu visez la o viata mai buna!
- Nu ma indragostesc niciodata de aspectul fizic si nici de contul din banca. Sufletul cuiva este mai important decat orice altceva!
- Iau foc daca sunt jignita sau daca cineva imi jigneste familia!
- Pozele mele sau ipostazele in care sunt facute, nu arata cat de inteligenta sau cat de fraiera sunt!
- Nu plac la toata lumea, dar plac cui vreau!
- Urasc cu adevarat o singura persoana si am tot dreptul sa fac asta!
- Nu judec niciodata pe nimeni, fiecare are dreptul sa fie ce vrea!
- Am facut multe prostii care nu s`au aflat niciodata!
- Am invatat ca banii din buzunar nu te fac mai destept. prost te`ai nascut, prost ramai, prost mori!
- Pot fi extrem de educata si extrem de nesimtita cu cine nu ma respecta!
- Par fericita. si sunt cu portia, iar momentan sunt mai tot timpul!
- Deseori sunt chiar ipocrita!
- Nu imi vand prietenia pe un " te iubesc ". Prietenia e cu totul altceva!
- "El" e persoana speciala din viata mea! Noi ne certam, noi ne impacam!
- Am dezamagit decat acele persoane care nu m`au ascultat niciodata!
- Am mintit, dar am si spus adevarul!
- Am spus ca imi e bine cand de fapt simteam ca mor!
- Am gresit.
- Sunt clipe in care rad cu mare pofta, clipe in care zambesc, clipe in care zambesc fortat, clipe in care cad pe ganduri si ma intristez si clipe in care plang.
- Nu am vrut niciodata sa fiu speciala, fac lucruri banale. dar tot ceea ce fac poarta amprenta mea!
- Tot ce ating, va fi al meu. pentru ca EU aleg!
- Nu sunt geloasa,daca nu`mi dai motiv![Imi pare rau daca prin afirmatia asta,dezamagesc unele persoane!]
- Nu visez o cina in cel mai elegant restaurant, visez o cina in doi la mine acasa. un dus impreuna, o imbratisare, o sarutare.
- Nu visez la o noaptea de sex nebun, visez la o noapte in care perversiunile sexuale se transforma in dorinta de a`ti arata cat de mult te iubesc!
- Parerea celorlalti despre mine nu este problema mea!
- Nu neg ca am avut perioade in viata cand am fost un copil tampit!
- Am ales de multe ori sa plec inainte de a fi dezamagita!
- Nu uit nimic!Iert.ceea ce este cu totul altceva,dar nu uit
- O singura persoana m`a facut sa ma schimb si ii multumesc!
- Imi lipsesc cele mai stupide lucruri!
- A fost odata. acum e altceva!
- Urasc fitsele!
- Urasc femeile care se fac de ras!
- Urasc femeile care se daruiesc oricui!
- Urasc femeile care urla in public!
- Urasc femeile care isi cearta barbatul in public. Rufele se spala in familie!
- Urasc femeile care vor sa schimbe barbatul de langa ele!
- Ador sa stau vara la o terasa. sa fim doar noi doi si eu sa stau cu picioarele peste picioarele tale!
- Ador diminetile care ma trezesc cu o raza de soare si un sarut!
- Ador barbatul ala care ma face sa ma simt femeie!
- Am invatat sa traiesc si fara persoanele care imi lipsesc!
- Nu stiu sa astept prea mult. vreau totul, nu ma multumesc cu jumatatile de masura!
- Ma lupt in fiecare zi cu mine, cu frica ca o sa fiu dezamagita din nou!
- Cu mine impart bune,rele,bucurii,dureri,lacrimi. Sunt eu si cu mine,acum si tu!
- Nu ma compromit! Nu ma am decat pe mine! Si pe tine,de la un timp!
- Nu vreau ca nimeni sa imi multumeasca pentru ceva anume!
- Am toate defectele din lume si astea sunt singurele care vor fi vizibile lumii intregi. calitatile sunt pentru "alesi"!
- Cand o sa iti aduci aminte de mine, fata ta o sa se lumineze cu un zambet. e deajuns!
- Am lucruri pe care altii le viseaza. dar care nu imi trebuiesc!
- Nu am inselat niciodata.
- Am fost naiva cand am vrut sa fiu!
- Am devenit scorpie treptat, incepand cu prima relatie esuata pe care am avut`o. Tinand cont ca am trecut prin una, m`as declara o scorpie de nivel mediu spre avansat!
- Mereu am fost de parere ca trebuie sa lupti pentru ceea ce vrei sa ai si apoi trebuie sa lupti ca sa pastrezi ceea ce ai castigat!
- Imi e frica de sentimente. pentru ca atunci cand iubesc, uit total de mine!
- Azi sunt fericita. Maine voi fi cu un gram mai mult. Poimaine o sa am o portie dubla!
- Asta e 10 % din viata mea Restul 90 % e pentru persoanele mele speciale ( Speciale pentru ca sunt ale mele ) !
InGErAsH` din Cer PikAT ochiI` TaI m`au feRMEkatH; X DinTr'O SinGuRA PrIviRe M`Ai fACuut` A tHA iubire`; x!
mi-am deschis agenda` la capit0lul` EX tu esti cap de liSta la minciuni cu` te iubesc`.
Spui` ca e` o copila`, si ca nu` iti place asa`;| Dar asa` cum e ea, ti-a furat inima`;;]
"Cand Esti prea singur...si camera E goala Cand Esti prea trist si noaptea tE-ncOnjOara Si-n jurul tau E O linistE cE doare Auzi O vocE-n cEt: "Da MuZiCa MaI tArE"
Iubeste`ma de`ti plac asa cum sunt. Chiar daca uneori gresesc. Ba te cicalesc, ba nu scot niciun cuvant. Dar cu toate astea, te iubesc
● Ai privit`o zambind si-ai abordat`o gandind ca e la fel ca restul`... Dar felu` ei de`a fi...Atat de diferita; x! Te`a facut s`o iubesti. E chiar deosebita ●
O faTa speciaLa`.; x.Nu intaLnesjti la Orice pas`. Cand Nu mai ai speranTse`. Ea te scOate din imPas`
Iti spun pentru` a mia oara : fiecarE zi cu` tine` este extraOrdinara
Acum mă uit pe geam şi zâmbesc. Că-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regăsesc
Nuu` mai visa frumos, realitatea este rece
Nu conteaza gura lumii Doar pe El il iubesc.indiferent cum ar fi...
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii. tu mereu crezi ca pun botu’. hai c’o faci pe idiotul
* Par mereu nocenta si copilaroasa...Asa toti imi cad in pLasa! :X *
"! Cne ´åpåre dimineåtzå ´cu fl0ri Lå ´ uşå? şi spune. mereu ´Iårtå-må ´påpuşå! "
Mai stii? Iti placea sa o vezi razand. Ea tot cu zambetul a ramas, tu tot cu ea in gand!
♥. am facut mereu ca sa ne fie bine si chiar daca nu vom fi impreuna, chiar daca te voi vedea pe strada cu alta de mana, am facut tot ce ai vrut, am facut tot ce am putut, vei ramane amintirea zilelor ce au trecut.
"Si chiar daca n`am fost prima. stii si tu, sunt singura care conteaza!"
• E atat de frumøs sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumøs sa øftezi dupa primul sarut :-
● Cat e de mica, te innebuneste, se joaca cu tine, dar nu se indragosteste!
Ai mintit prea mult, cine crezi c`o sa te creada? Degeaba esti frumos, ea nu vrea sa te mai vada. : -J
Indiferenta doare cel mai tare, nu trebuie sa spui nimic doar sa tratezi persoanele care ti-au gresit cu indiferenta si le dobori treptat...
Ce simt cu tine. nu am simtit niciodata e un sentiment ce incepe sa`mi placa
♥. Am crezut in tine. am crezut in Noi. Si-am crezut ca langa Tine sunt invingator! Am crezuT in vise. Am crezuT in sanse Dar toT ce mi-am facut sunt. iluzii false`
Acum cauţi melodii care să'ţi amintească de noi. Îţi pare rău. şi mie. da nu te mai vreau înapoi. •°
♥. O toamna ne-a legat. O iarna ne desparte. cu toate intr-un timp pana nu se mai poate. Ai fost odata tot. lumina pentru mine! Voi incerca sa las, sa vina de la sine !
T0 tacii! eu tac... Tu`mi sp0I ca`s fr0m0asa![] eu`tI sp0n! Ia`ma pr0stule de n3vasta`!
orice s`ar intampLaa ` noi intr-o zii ne vom reveDeea`! Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastraa` Undevaa` in inima taa `!
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat e de frumoasa!
Crede-ma. Nu vei regreta
>Te`a iubit odata, si ai pierdut`o. In fine, nu tine doar de tine, ca daca te gandesti, tot el ti-a luat`o si tu ca prostu ai lasat`o! ti-a furat`o
A friend is someone who accepts your past, supports your present and encourages your future
Cat de lungi raspunsurile la intrebarea asta, desigur 90% spatiu, ...monument de prostie...
Crezi ca nu simt?Te uiti insistent la mine si nu'ti pasa ca te mint Iti doresti doar o privireVz in ochii mei iubire:X Adv! Dar nu e pentru tine!
Cei kre te judek Vor doar sa te schimbe Pt ca vad in uh ceva c ei nu o sa poate fi niciodata
Copilaroasa? Da pentru ca imi placetongue Matura?Doar cand vreaubig grin Nebuna? Tot timpul batting eyelashes Prieteni mei ? Cei mai tari oameni:X Vrei sa-mi fi prieten? Demonstreaza ca meriti :] ----> Pt cne se simte ^_^
Poate am aere in cap,asta e problema mea . Nu poti sa ma suporti,asta e problema ta :] Nu ma cunosti,nu mai comenta devilAi grija de viata ta,nu de a mea
Nu mai sunt fetitza pe care o Stiai u`mai Demult Poate nici n`ai observat De la un timp am Mai crescut Aqum tzipa ca M`ai pierdut!
Sunt fitzoasa si am stil ,fata, spate, si profil...sunt o fetitza cuminte si te fac doar din cuvinte .funda:X...
M'ai avut si m'ai pierdut.Acum ma vrei,nu se mai poate,oricare va fi ea nu va lasa amprenta mea !
Edukata de destin , simt mult si arat putin , o sa am mereu acel ceva ,ce ti'l doresti si nu'l mai are altcnv:X
Stiu ca ai face orice ca sa ma ai , dar eu iti zambesc fr siti spun bye bye
Tu ai fost doar o lectie pe care a trebuit sa o invat, acum este timpul sa invat si altceva!
Esti patetic si tu stii nu mai cred in jucarii… tu mereu crezi ca pun botu… hai ca faci pe idiotulaughing
ti'am indurat prea multe acum fa ce vrei hai,uitama si gta.fara lacrimi si regrete asta e soarta
* minte-ma ca ma iubesti , te voi minti ca îmi pasa ! *
Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importantza,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA love struck
Uneori ai nevoie d un prieten sa iti spuna acele cuvinte magice " Nu plange !Capul sus sunt alaturi de tine !Dar nu exista acel prietenTe ridici singur si pleci!
cand plangi nimeni nu`ti vede lacrima,de multe ori cand esti trist nimeni nu-ti simte durerea,de multe ori cand razi nimeni nu se uita la zambetul tau.In schimb cand gresesti toata lumea te vede.
A fost greu si stiu ca am avut dreptate cand voi m`ati criticat! am tinut capul sus si am mers mai departe,Nu ma intereseaza ce crezi despre mine,Inainte sa spui ceva ,UIta'te la tine
Si n-am uitat, cat am plans defapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tzine mereu cu tine, retine,dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!
Vreau sa stii ca mi se rupe de ce faci, de ce zici de ce vrei, ma'ntelegi,sau macar incerci sa-ntelegi, ca mi s rupe de ce spui, ce faci in orice fel,spune-mi daca ma-ntelegi, sa ti-o spun altfel!
Am prieteni ft multi,care-mi sunt dusmani tacuti!Cine e destept sa-nvetze,prietenii au multe fetze!
Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva ,acel cineva nu e de ajuns pentru tine
Si când crezi ca nimic nu-si mai are rostul,apare cineva si schimba totul!
Pentru toate lucrurile pe care le-ai ratat, ai câstigat altceva, si pentru tot ceea ce câstigi, pierzi altceva!
N-o sa uit ceea ce sunt,o sa ajung ceea ce visez,o sa iubesc ce imi place,o sa uit ceea ce ma doare,n-o sa uit ceea ce mi se greseste,o sa fiu buna cu cine merita si rea cu cine trebuie
Ar trebui sa inveti sa apreciezi ce ai langa tine, Ar trebui sa ma respecti,stii bine.Nu vreau sa te oblig sa stai langa mine.Dar daca tot o faci,fa-ma sa ma simt bine!
Banii nu fac fericirea,o cumpara gata facuta.
Am trecut peste ce a fost mai greu.Si nu mi-a pasat ca la bine ati fost cu mine si ca m-ati lasat la greu Am trecut peste asta inca o data.Dar acum snt o alta fata!
Hai invata sa treci peste,viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste !
Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu . da-i in mortii masii pe cei care mi-au vrut rau !
Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar,nu te-ai gandit . ptr.` mine mai existi oare?
Sa taci cand vorbesc eu ! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replik mea ![
Prefer sa fiu o SCORPIE decat ca tine o alta COPIE !
As vrea sa cred vrajala ta,Dar tot ce-mi spui e BLA BLA BLA. Decat sa ma tot vrajesti.Mai bine ar fi sa-mi spui ca ma iubesti
Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta,Zambeste celor pe carere ai iubesti,sa simta dragostea ta,Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada,zambeste sa simta indiferenta ta
Nu sunt fitoasa nici alintata dar stii ceva nu ma lua drept papusha ta!Am sa'ti mai dau inca o sansa dar intr'o alta viata
imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu-mi trebuia!
Nu team uitt, dar m-am obisnuit fara tine? cand iti va fi dor de mine , aminteste'tzi un singur lucru TU M'AI LASAT SA plec
Am auzit ca lumea vorbeste km mult... nu am timp sa ascult . nu am timp de vorbe'n vant . si barfe. toate astea... nu au km sa ma afecteze. asa e . lasa'i sa comenteze. invidiaa!
Ce unii au si nu apreciaza. altzii ishi doresc si doar viseaza!
Imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fiu mereu cu o treapa deasupra lor.
Iubire inseman suferintza . si km totzi fug de suferintza , putini stoiu sa iubesca.
Sopteshte-mi dorintze . Doreshte'tzi in shoapta
Daca ma usrasti trage in mine cu arcul . dai ar grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te aflii tu.
Ma urasti dar tzii la mine . ma respingi dar mori dupa mine.
spuneti ca nu ma suportatzi dar va uitatzi la mine de parca miatzi fi fani.
Pentru a devei o tipa cu atitudine , e important sa-ti placa ceea ce vezi cand te uitzi in oglinda.
Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu 0 tot ce spune lumea asta proasta
poate nu'ti par fata cuminte, sau poate ca da , insa aparentele inseala,inainte de a ma "eticheta" ,gandeste'te bine sa nu faci vreo greseala
De cate ori vad visele cum se sfarsesc ,de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` : speranta moare ultima!
Vrei sa ma schimbi ? Schimba`te tu primul,Tu eshty doar personajul,Eu fac tot filmul
prezint realitatea exact asa cum este ea, Divertisment pentru tine, mod de viata pentru mine
Parfumul meu in bluza ta sh stilul meu in mintea ta,vei cauta PRIVIREA MEA in fiecare EA din viata ta
Ai crezut ca faci ce vrei Dar ai scazut in ochii mei Daca te purtai discret Te consideram destept
Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X
Nu am nevoie d un BAIAT sa ma simt bine,nu am nevoie de un paznic in jurul meu, am nevoie doar d LIBERTATE si d a putea fi EU
*Este treaba Mea Pe cine iubesc.Este treaba mea cu Cine Vorbesk.Crede-ma,Nu ma Intereseaza Ce vrei sa-mi Spui nu Prea Conteaza
*baieti ca tine gasesc si in recycle bin dar fete ca mine nici pe google
*"Vezi tu scumpo, o fi stat si cu tine...stiu...stiu si ca poate a ars`o cu altele.Dar el are o fata.si pentru el,fetita lui e cea mai importanta.
* Nu ma crezi in stare? nici O problema.Nu ma cred nici eO.da` fereshte`te de ziua in care O sa prind tupeu
**uiTa`te atent nu InSiSteNt priVeStHE dAr nu aTinge tE pOt resPiNge ! viseaza .dorEsThe ! DaR In REalitAte Nu Ma PoTi AtIngE!
*cand m-ai avut.nu m-ai vrut.si cand nu ma ai.ma vrei.
• Si daca nici acum nu o sa`mi spui buna , am prietene care ma suna sa`mi zica ,, Fattta esti de 100 de ori mai buna ! " ;x
Dragostea e ca mingea de fotbal.Cand n-o ai alergi dupa ea iar cand o ai ii dai cu picioru'!
Nu ma supar daca te vad cu vreuna vreodata.Ce naiba, doar eu sunt cea mai importanta!
Dak eu sunt subiect de barfa pentru tine. Atunci tu esti un nimic pentru mine! Tu impotriva mea. Eu mereu deasupra ta!
Stiu ca sunt diferita in felul meu si ca unii nu ma plac,nu ma opresc niciodata sa zambesc,chiar daca unora le displac.
Te maturizezi km greu . si eu nu`s ca mata , sa te iert mereu .
atunci cand ti-este greu si lumea te barfeste asculta sfatul meu traieste si iubeste.
Stiu bine ca ai dreptate.dar n`0o fac cu rautate ;x Tu iubeste`ma sh taci`! K degeaba itsi fki draqi ;x"
D cate 0ori vd ca visele s sfarsesk, d atatea 0ori m ambitsi0nez sa reusesk.Am drumul meu sh asta nu s va schimba.#
s aude 0o v0ce: Sperantsa m0are ultima ! "
Lumea asta te distruge,Te induce in eroare,Fura tot si apoi fuge,Te raneste si te doare!
Incearca` sa zambesti`, urmeaza` sfatul`?:"Fii fericit`, toate` trec bah, da`le dracu `!?"
. o dau` in *** de lume ` . ca eu oricum nu fac nimic din ce mi se spune … o dau in *** de viata . ca azi sunt in spate da maine sunt in fata ` ! ;x
Credeam ca si pe tine te'am pierdut. dar mi'am dat seama ca nu pot pierde ce nu am avut. !
• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut,
Vreau sa nu te bag in seama, sa te ignor, dar nu pot E ca si cum ai spune inimii nu mai bate, stop !
"Ai Avut De Ales.Intre Mne Sh Ea.Si Prin Urmare.Ai Ramas cu Damblagia Ta!Nu`mi Pasa Nici de Tne .Nici de Ea.Esti chiar Idiot Dq Crezy In Ea"
"Sa iti iasa din cap ideea ca plang dupa tine,eu daca plang,plang ca m-am distrus pe mine,daca ma cunosti asa cum spui ar trb sa stii ca eu nu plang niciodata pentru nimeni."
"Te Uiti Nebunule Nui asa ? Ai VreA Sa Fie K MnE NaSoAlA Ta…? te FaCi De RaSs Cu ea,Nu ? Stii…Akm am Pe Altu’:X DeGeaBa iTsi PaRe Rau Numai Esti pRintSu meu [-x
"E atat de simplu, dar totusi atat de complicat, tu nu ma vrei pe mine, dar ma doresti pana peste cap!"
"Ce Te UiTsi Asa ATeNt? dK ma PriVeSti Cu ReGreT:O N'ai VruT Tu Asa? M'aI LaSaT pentru TaRfA Ta:O Gtaaa. Nu Te MAi VrEau In ViatSsa mEa:* pLeAcA La uRaTa Ta"
Ma barfesti si-mi zambesti stai linistita nu ma jignesti chiar ma amuzi cat de putin gandesti
Cel mai trist lucru în lume, este acela, ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el
even if i had a million reasons to Oare itsi mai pasa ? Oare itsi mai amintesti ? De noi, chiar daca stiu ca intre timp traiesti alte povesti
leave you i would look for one good one to stay
*CaRaCtErUl tAu nAsHpEt mA InSpIrA Sa`tZi dAu jEt
*.Ma inVidieZi'.InceaRca Sa fII maI buN daca potZs'.Nu iTi plAce' cum mA imbRac.Nu te uiTa'.Te deraNjeaZa limBaju meU.Nu ma AsculTa fraiere'
Delicioasademine întreabă: