| aliceinwonderland165 a întrebat:

Buna,as vrea vrea sa îmi spuneti ce părere aveti de CN "Stefan cel mare" Suceava. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| sburlea a răspuns:

Pai ce vrei sa stii mai exact? CNSMC se axeaza mult pe stiintele exacte, deci daca vrei sa faci limbi straine mai mult mai bine te duci la petru. avem si un cor medaliat la internationale in caz ca ai voce si vrei sa canti. avem si reprezentanti la sport forte buni(la inot, la sah, la tenis de masa, tenis de camp) si echipele scolii la baschet, volei...la mate info intensiv informatica si sociale se face spaniola, la mate info engleza si biochimie se face germana, iar la mate info simplu se face franceza(a doua limba, bineinteles). depinde si de profii pe care o sa ii ai daca vrei sa dai aici.zi-mi in ce an intri la liceu si la ce profil ai vrea si iti zic, na. Oricum, CNSCM si CNPR sunt cele mai bune licee din Suceava

| sburlea a răspuns (pentru sburlea):

Desi de la anul se intoarce o profesoara foarte buna de engleza care ia clasele de bilingv engleza (a avut concediu de maternitate, eu am prins-o in a9a si crede-ma inveti engleza cu ea, nu gluma)

1 răspuns: