| july555 a întrebat:

Ascultati, mie imi place de un baiat caruia ii place de alta fata si nu pot sa il uit chiar daca si cea mai buna prietena a mea e indragostita de el.nu stiu ce sa fac mai ales ca baiatul respectiv imi da sperante. Ce sa fac? Exceptand partea cu uitatul fiinda ca nu pot sa il uit!

Răspuns Câştigător
| byoana a răspuns:

Pai lasa lucrurile sa vina de la sine.Vezi si uh ce se mai intampla ca asa sa speri ca o sa fi cu el si el umbla dupa alta fata nu are rost. Daca el renunta la fata pe care o place si se hotaraste sa fie cu uh e bine, dar daca el va ramane cu fata pe care o doreste ar fi mult mai bine sa-l uiti sau cel putin sa ast pana se desperte de fata aceea.
Bafta!
te-am pupat1

3 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Draga Yuly555 daca iti place de cineva cu adevarat lupti pentru acea iubire comporta-te frumos cu el pupa-l pe obrajori, mangaie-l, stangel in brate, ia-l dupa gat, de brat, poate se infiripa ceva si veti fi impreuna! bafta!

| Emena a răspuns:

Vorbeste cu el. poate e cu fata aia din interes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Afla mai intai daca acel baiat te place. Daca nu te place, nu are rost la lupti pentru el dar daca si el te place, incearca sa va imprieteniti iar o simpla prietenie se transforma intr-o mare dragoste :X.
Mult Noroc!winkinghappy