| Byancutza_Bianca_1999 a întrebat:

Aseara am avut un vis putin ciudat...Deci.
Eram la scoala ( si scoala aia se afla intr-o piata care era lidl.da.) Si stateam cu prieteni mei cei mai buni de vorba cu gardianul. Apoi a venit un baiat mai mare...cam clasa a 8-a si a zis: "Domnu' gardian pot sa impusc pe cineva?" El a crezut ca e o gluma. Apoi gardianul l-a intrebat pe baiatul ala pe cine vrea."pe doamna de biologie" A spus baiatul.
apoi baiatul a iesit afara si s-au auzit 2 impuscaturi.Apoi toti s-au ascuns au fugit, etc. Eu cu prietenele mele am plecat pe furis.apoi am vazut un baiat care era plin de sange jos, in fata scolii.L-a omorat baiatul ala. Am fugit repede. Apoi l-am vazut pe baiatul ala la un bar, ma rog nu stiu ce era ala, care se juca asa cu pistolul..Stiti cumva ce semnifica impuscaturile? Scuzati categoria.

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Salut Bianca! Eu unul nu sunt genul de persoana care sa creada ca visele semnifica ceva anume.
Sunt de parere ca pur si simplu ai vazut in timpul zilei o arma de jucarie sau ai vazut un film/o secventa dintr-un film cu impuscaturi sau ai citit undeva ceva de genul si de aceea te-ai gandit la asta.
Ai adormit gandindu-te probabil ca mai ai o luna si ceva si incepi scoala si uite asa ai capatat acest vis cu impuscaturile la scoala.
Creierul tau poate sa fie destul de ciudat atunci cand concepe un vis,acesta se foloseste de informatii trimise tot de tine pentru a crea visele...
Deci,cel mai probabil nu inseamna nimic acest vis,pur si simplu te-ai gandit la acele lucruri chiar si pret de cateva secunde si de aceea le-ai visat.

Totusi,daca ar fi sa interpretez eu asa ceva...
Poate inseamna sa ai grija la cei din jur,chiar si la cei ce par nevinovati, care nu pot sa ucida nici macar o musca intrucat nu se stie de ce sunt ei in stare de fapt, poate doar joaca teatru. Ai grija la cei din jur, mai ales la cei ce par inofensivi sau care par sa glumeasca intrucat nu se stie ce gandesc ei de fapt. Nu te lua dupa ei, ocoleste-i intrucat reprezinta un pericol pentru tine si prietenele tale.
Asa as interpreta eu un astfel de vis.

Totusi, repet, eu unul consider ca visele nu inseamna mare lucru...
Bafta!

1 răspuns:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Visele, mai ales de genul asta nu semnifica nimic. E posibil sa fii vazut in trecut un film cu o idee asemanatoare si subcontientului tau sa-si fi amintit de el. Si eu am avut un vis de genul mai demult, cu vreo 2 sau 3 ani in urma chiar si crede-ma ca nu s-a intamplat nimic rau. laughing Stiu ca te agita astfel de vise si pe unele chiar nu le poti uita, dar nu le mai da importanta pentru ca nu inseamna nimic.
O zi frumoasa!