| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Buna..aseară am făcut un apel cu iubitul meu și s-a supărat pe motiv ca doar el vorbește și eu doar îi confirm ca am auzit,nu am ce comenta ca așa e happy
Și știu ca cu tăcerea asta a mea,o sa i se piardă interesul față de mine și o să se îndepărteze. oricât aș încerca să mă incadrez și eu în conversație și să mă simt mai confortabila tot nu pot... relația e pe net momentan,dar mă mut la liceul lui la Buzău, pentru a fi mai aproape de el.și acum cu indiferența asta, cam regret decizia care am luat o ..eu sper sa se schimbe...și să nu se ajungă la despărțire, pentru ca nu aș fi făcut atâtea lucruri pentru el, daca nu îl iubeam

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

As fi ignorat complet întrebarea,dar nu mă pot abține big grin

"Relația" pe care tu o menționezi nu este relație și punct.
Nu că-s eu vreun guru al relațiilor,dar cam știu cu ce se mănâncă o relație și îți zic,din nou,că asta nu este relație.
Faptul că tu spui diferite chestii despre relația voastră,denotă că este una toxica.
Poate că îți e greu sa te detașezi însă înțelege că geamul spart nu va mai arata niciodată la fel,așa și iubirea voastră,daca s-a distrus o data,de ce încerci mereu sa aduni cioburile și să simulezi iubirea?
Ok, nimeni nu este perfect, toți avem defectele noastre.Iar pentru că ai tu impresia că dacă te desparți de el nu te va mai iubi nimeni,e greșit!
Personal,mi se pare cea mai proasta mișcare sa "stai mai aproape de el" pentru simplul motiv că dacă o să vă certați iar,o sa va vedeți în fiecare zi și va fi cel mai awkward sentimenthappy sau na,daca vrei tu,muta-tehappy
Mai mult de atât,legat de iubire.
Iubirea presupune sa oferi,iar daca nu ai ce sa oferi și aștepți ca celălalt să ofere,asta nu e iubire,nici pe departe.
Iubindu-te pe tine poți da mai departe și altora,dar daca tu te desconsideri și aștepți iubirea din alta parte, cum ziceam mai sus, nu e iubire asta.
Cât despre "sper sa se schimbe", daca nu a făcut -o până acum, nu o va mai face.Cum ziceam mai sus,un geam spart nu mai arata niciodată la fel, oricât de meticulos l-ai repara.
Așa și cu încrederea,iubirea și interesul.
Din moment ce l-ai făcut să își piardă interesul,nu îl mai poți recâștiga atât de ușor, îți zic sincer.
Mai ușor ar fi să îți faci o nouă relație decât să îl mai aduci la forma inițială pe el.
Asta cu sacrificiile...ți le asumi.
El nu își poate asuma faptul că te-ai sacrificat tu.
Adică, nu ii poți scoate ochii că "uite ce am făcut și tu mă răsplătești cu așa măsură?" că deja îl faci și mai volatil și îl pierzi.
Iubirea presupune și sacrificii, da, însă ti le asumi.
Ia un exemplu concret.Doar pentru că doi soți au trecut prin apă și prin foc în viața lor și acum au divorțat, cu toate astea unul din ei îl instiga pe celălalt și îi reproșează că a făcut atâtea și din vina celuilalt s-a ajuns aici. Faptul că se revoltă și dă vina pe celălalt, strica și mai tare lucrurile decât să le rezolve.
Sper totuși că te-am făcut să înțelegi ceva big grin

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Unde sa se mute o adolescenta? De-ar fi asa usor m-as muta si eu in alt oras din Romania lunar, mai ales ca sunt adult.Dar nu-i.laughing

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Mai știi? Fiecare cu piticii lui pe creier, cine sunt eu sa judec? nail biting

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu aveti prea multe in comun. Nici nu se poate vorbi de o relatie in acest caz.

| dullcat a răspuns:

Mai, nu te supara, dar cu greu se mai poate sa fii luata in serios la cate povesti scrii pe aici.Tu nu ai parinti? Te asigur ca niciun parinte nu isi lasa fiica sa se transfere la liceu in alt oras pentru un pusti de pe net. Daca vrei sfaturi poti sa fii sincera, nu e nevoie sa iventezi nimic, pierzand timpul oamenilor care iti raspund.

| Miruna333 a răspuns:

Pentru ca nu aveti o conexiune. Daca era sa fie ceva real, nu trebuia sa te chinui sa te incadrezi in aceasta relatie, in conversatii si asa mai departe. Cand este relatia potrivita, esti tu, esti naturala si totul vine de la sine. Mai ales ca e pe net, asta
La varsta asta nu se iau decizii majore pentru ca ne indragostim, nu ai absolut nicio siguranta si da, pare ca a fost o decizie luata gresit, insa, nimic nu e intamplator. Cu regretele nu faci nimic, e mai productiv sa gasesti solutii in schimb