anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseara am fost cu fetele afara si m-am intalnit cu un baiat cu care am fost in clasa a -8-a, am vorbit cu el si cu toti prietenii lui dar tot timpul incerca sa traga de mine. Ma prindea de maini si ma tragea spre el dar intr-un mod foarte urat eu nu sunt obisnuita cu asa ceva si de aceea am si plecat de acolo. El nu-mi da pace de cateva luni asa incat cand ma vede pe strada incepe sa strige dupa mine si imi promite de mult ca daca ma prinde singura pe strada nu stie ce imi face.Am uitat sa zic ca aseara mi-a zis sa nu mai fug de el ca el ma iubestelaughing Eu nu mai stiu ce sa cred, ori face asa sa se dea mare in fata prietenilor lui ori chiar ma place.

2 răspunsuri:
| Ready4Glow a răspuns:

Parerea mea este sa ii pui lui aceasta intrebarewinking...nu crezi noi nu putem sa iti spunem exact ce gandeste el... daca are intentii serioase sau doar se joaca.Eu dupa parerea mea pare ca te place dar nu stie sa se manifeste in fata ta, si mai ales cand sunt de fata si prietenii lui si prietenele tale, o ia razna, cred ca ar trebui sa te intalnesti cu el pe lumina zilei intr-un parc sa discutati sa va plimbati si atunci vei vede adevaratele sale intentii si comportamentul sau adevarat fata de tine.Bafta si mult succes si ai grija de tine fi cu capul pe umeri:*pwpici.