Buna! Si eu am visar odata ca eram cu prieteni mei in scoala si ca ne urmarea un zombie, fantoma ce era si cica la prins pe un baiat si vrea sa-l impuste si atunci m-am bagat sa-l salvez si ma impuscat pe mine ...cand m-am trezit ma durea locul.nu stiu de ce dar cred ca erai foarte concentrata pe vis
Sper ca te-am ajutat!
Heiii!
nu te speria!
sau speriete!
eu cred in paranormal numai ca in cazul tau pote fi de ex.ca atunci in somn noi nustim ce facem si ne mai smucim,mai cadem din pat, mai daramam lucruri, etc.
crede-ma ca nu trebuie sa te speri pentru atat.
se spune ca atunci cand dormi esti ca si mort deci...asta explica multe nu?
se mai zice ca daca un vis se repeta de 3 ori acela se va indeplinii
printre toate chestiile astea adevarate{am experimentat}unele vise iti da niste semne! in cazul tau...stai sa caut pe net...intamplare rea, imbolnavire, moarte -- a lua- sanatatea ta este buna -- avand- dispute -- bea- nenorocire, intristare, cearta -- folosind- ajutor dat cuiva -- folosind-o si decedand sfaturi proaste, poveri -- mancand- sanatate, bucurie -- murind din- se impune mai multa ratiune -- vazand cum se fabrica- prigonire ascunsa.
asta am gasit pe un site super cu chesti despre vise.
du-te la biserica pentru orice eventualitate si daca continua cheama un preot si un phsiholog.
succes baiii!
have a nice day.
funda?
unde... xoxo unde bye:X
Poi uneori ce se intampla in vis poti face tu in realitate, poate chiar u ti-ai dat cu pumnul in mijloc sau poate asa a dat domnul...sunt multe chesti nelamurite...cauta si tu pe google despre vise. Funda?