Buna! Pai din cate spui tu, eu cred ca te place. Vorbeste cu el, compoarta-te frumos si da-i de inteles ca il placi fara sa ii spui. Daca nu, ii spui pur si simplu ca il simpatizezi, n-ai de ce sa-ti fie frica, cam toata lumea isi exprima sentimentele. N-ai nimic de pierdut, poate te vei combina cu el, iti trebuie putin mai mult curaj! Incercarea moarte n-are, deci bafta!
Buna dupa parerea mea el te place si vrea sa iti arate asta prin semne, si el fiind tot timid.Mai bine i-ati inima in dinti si spune-i, crede-ma si mie imi era foarte frica sa ii spun si am vorbit cu el la microfon(pe messenger)si totul a fost ok.Crede-ma vorbeste cu el(preferabil fata in fata, doar voi 2)si spune-i si cine stie poate iese ceva.Numai bine.
Multumesc frumoas tuturor pentru. raspunsurile voastree. Totii mi.ati fost de mareee ajutor. sh cred ca aveti dreptate. iti trebuie mai mult curaj . Multumesc Frumooooos
Eu zic ca te plc enorm de mult! Si daca esti chiar asa timida roaga o prietena sa ii spuna ca il plc. Daca nu vrei sa alegi varianta asta fa-ti curaj sai spui.Succes!
Incearca sa intri in vorba cu el in prima zi il saluti si tot asa pana cand vei gasi un loc in care sa fiti doar voi doi si intreaba-l care este femeia/fata perfecta (FIZIC) si vezi daca te incadreri in ce descrie el, apoi incepe si tu sa-l descri poate isi va da seama ca tu il descri pe el si iti mai spun ceva : DRAGOSTEA INVINGE MEREU TIMIDITATEA! sper ca ti-am fost de mare ajutor! FUNDA?
Te place si de asta trebuie sa-i arati si tu afectiunea ta,caci nu-l vei avea,desi el te place.
e o problema pentru ca sunteti amandoi timizi, mai ales el, care e baia ar trebui sa fie mai. spontan ca sa zic asa.de aceea da-i tu de inteles, zambeste-i si tu, stai mai mult pe langa el si vorbeste-i frumos.incearca sa fii tu si fa-ti odata curaj si du-te si invita-l la o petrecere sau ceva de genu, incat sa aveti parte de momente doar cu voi 2. poate se infiripa ceva.succes:* si nu uita...sa fii timid nu e un defect, ci e o monstra din pura iubire:*
Buna pai ii poti cere un id de mess sau pune-l pe un prieten de al lui sa til dea si asa o sa vorbiti si poate prin scris o sa ai curaj sa ii spui ce simti. SUCCES.
Twister09 întreabă: