| Dreamer002 a întrebat:

Asi avea nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea situatie : Nu am prietene... Am avut o prietena pe care o cunosc de 3 ani jumate stiam totul una despre cealalta eram cele mai fericite impreuna si caracterul ne era identic doar ca ne certam foarte des dar nu din lucruri seriose ci lucruri foarte banale ...contraziceri si etc impreuna am decis sa terminam aceasta prietenie, nu mai vorbim de cam 3-4 saptamani, m-am obisnuit cat de cat dar totusi cand imi amintesc cat de frumos era cand ma plimbam cu ea plang mereu! Asa deci, am incercat sa ma apropii de alte fete insa nu pot, ma simt exculsa si nu am incredere sa le spun nimic! Momentan nu pot spune ca am vreo prietena. Imi este foarte greu straight face nu stiu unde pot gasi o prietena in care sa am incredere! Nu ma intrebatii de ce nu ma impac cu singura mea prietena ca nici macar eu nu stiu! Am un orgoliu foarte mare cand vine vorba de ea nu stiu de ce si ea este la fel. Sunt mai mult ca sigura ca si ea imi duce lipsa dar totusi nu facem nimic in privinta asta. Ajutati-ma cu niste sfaturi. Multumesc anticipat! :*

Răspuns Câştigător
| ToxicSmile a răspuns:

Ca sa iti faci prieteni ai nevoie de rabdare sa ai incredere in ei.In legatura cu prietena ta. De ce nu faci primul pas? Cere'i scuze.Impacati-va. Sun-o si cere-i scuze.Lasa orgoliul si cere-ti scuze. Dupa cum am citit mai sus am inteles ca va certati din prostie, o cunosti de 3 ani. Daca va contraziceti spune-i ca nu e bine cum zice ea (daca stii 100%) si ca e bine asa. Spune-i ca o sti de mult si nu vrei sa greseasca. Daca nu intelege las-o sa faca cum vrea ea. Omul din greseli invata.Cum ziceam fa primul pas happy. Daca nu te iarta, iti faci prieteni noi. O sa ma mai gandesc cum poti face asta dar intre timp cere-i iertare. Sper sa va impacati si iti tin pumni happy

12 răspunsuri:
| crisiss a răspuns:

Gaseste un iubit e mai interesanta viata langa o persoana de sex diferit, crede-ma e mult mai interesant si palpitant

| Dariusuu a răspuns:

Merită să calci peste orgoliul tău dar să nu-l strivești.
Caut-o și tu pe ea, interesează-te cum e, și dacă chiar îi pasă de tine veți ține legătura. Nimeni nu-ți dă în cap dacă îi spui un Bună.

Să ai grijă de tine.

| Dreamer002 explică (pentru Dariusuu):

Stiu cum e, are o "prietena" care ii este colega de clasa am uitat sa precizez e mai mare cu 3 ani ca si mine big grin dar nu are importanta varsta, eu stiu ca nu se simte bine cu acea fata defiecare data cand ne impacam imi spunea ca nu poate sa vorbeasca nimic cu alte fete cu mine se simte cel mai bine, sper sa nu sune ciudat acum laughing ma refer vorbesc de parca as fi pe invers dar nu sunt Doamne fereste! pur si simplu a fost o prietenie stransa plina de incredere care s-a sfarsit dintr-un motiv banal. Multumesc mult pentru sfat, poate o sa il urmez... :*:*:*

| Dariusuu a răspuns (pentru Dreamer002):

Cum vrei dar într-un final îți va seama că majoritatea prieteniilor sunt trecătoare. Dacă nu vă mai înțelegeți atunci ar trebui s-o uiți.

O noapte perfectă.

| thewomaninwhite a răspuns:

Dar care a fost factorul care a produs ruptura asta dintre voi?

| Dreamer002 explică (pentru thewomaninwhite):

Multe chestii aiurea... Cum am spus ne certam foarte des dar a aparut o perioada intre noi in care pentru foooooarte mult timp nu ne-am certat, si chiar spuneam ca ce bine ne intelegem nu ne-am mai certat de foarte multa vreme si asta e un lucru minunat! Dar apoi nu stiu ce s-a intamplat ne contraziceam foarte des, ii spuneam sa mai iesim iar ea refuza asta ma calca pe nervi atunci din nou apareau certurile, eu sunt o fire mai impulsiva, sunt acel gen de persoana care spune totul pe fata, multe cuvinte destul de nepotrivite la nervi iar apoi cand ma calmez, regret. Si faptul ca eram prea impulsive si suparacioase si incapatanate totodata a adus la sfarsitul acestei prieteni.Dar oricat eram de nervoase nu ne jigneam niciodata, nu ne injuram mai ales chiar niciodata. pur si simplu ne spuneam lucrurile care ne deranjeaza una la alta cam des laughing

| AndaDaniela a răspuns:

Hmmm...Gaseste o fata cu care sa semeni si carei sa.i castigi increderea si ea sa ti.o castige tie! Incercarea moarte n-are!

| Dreamer002 explică (pentru AndaDaniela):

Am incercat, foarte mult insa nici una nu este potrivita nu pot sa am incredere in niciuna straight face Multumesc pentru raspuns! :*

| AndaDaniela a răspuns (pentru Dreamer002):

Aham...Incearca sa gasesti cea mai buna prietena in mama ta!

| girl00 a răspuns:

Buna..eu zic sa-ti calci pe orgoliu si sa o cauti si sa lamuriti totul..nu dati cu picioru unei prietenii adevarate si atat de sincere..asa sunt si eu cu prietena mea cea mai buna..ne certam din orice si niciodata din ceva serioshee hee dar trecem peste..eu zic sa o cauti si sa vorbiti..curaj lasa orgoliu'..bafta ^-^ :*

| xSkitte a răspuns:

Si eu sunt asa. Am avut o prietena buna dar mi-a dovedit ca ma poate schimba pentru o alta fata care o foloseste.
Te sfatuiesc sa fii sociabila cu toti, sa razi, sa mergi sa te distrezi cu colegii tai sau alte persoana cu care vorbesti insa daca te-au dezamagit odata sa numai ai incredere in ei. Dar totusi sa le-o platesti prin faptul ca te distrezi cu ei dar la greu nu'ti mai pasa de ei.
Incearca sa nu pui la suflet.

| pRolXtreme a răspuns:

Gaseste un iubit, viata e mai frumoasa cand sunteti in 2 happy