Ca sa iti faci prieteni ai nevoie de rabdare sa ai incredere in ei.In legatura cu prietena ta. De ce nu faci primul pas? Cere'i scuze.Impacati-va. Sun-o si cere-i scuze.Lasa orgoliul si cere-ti scuze. Dupa cum am citit mai sus am inteles ca va certati din prostie, o cunosti de 3 ani. Daca va contraziceti spune-i ca nu e bine cum zice ea (daca stii 100%) si ca e bine asa. Spune-i ca o sti de mult si nu vrei sa greseasca. Daca nu intelege las-o sa faca cum vrea ea. Omul din greseli invata.Cum ziceam fa primul pas . Daca nu te iarta, iti faci prieteni noi. O sa ma mai gandesc cum poti face asta dar intre timp cere-i iertare. Sper sa va impacati si iti tin pumni
Gaseste un iubit e mai interesanta viata langa o persoana de sex diferit, crede-ma e mult mai interesant si palpitant
Merită să calci peste orgoliul tău dar să nu-l strivești.
Caut-o și tu pe ea, interesează-te cum e, și dacă chiar îi pasă de tine veți ține legătura. Nimeni nu-ți dă în cap dacă îi spui un Bună.
Să ai grijă de tine.
Stiu cum e, are o "prietena" care ii este colega de clasa am uitat sa precizez e mai mare cu 3 ani ca si mine dar nu are importanta varsta, eu stiu ca nu se simte bine cu acea fata defiecare data cand ne impacam imi spunea ca nu poate sa vorbeasca nimic cu alte fete cu mine se simte cel mai bine, sper sa nu sune ciudat acum ma refer vorbesc de parca as fi pe invers dar nu sunt Doamne fereste! pur si simplu a fost o prietenie stransa plina de incredere care s-a sfarsit dintr-un motiv banal. Multumesc mult pentru sfat, poate o sa il urmez... :*:*:*
Cum vrei dar într-un final îți va seama că majoritatea prieteniilor sunt trecătoare. Dacă nu vă mai înțelegeți atunci ar trebui s-o uiți.
O noapte perfectă.
Multe chestii aiurea... Cum am spus ne certam foarte des dar a aparut o perioada intre noi in care pentru foooooarte mult timp nu ne-am certat, si chiar spuneam ca ce bine ne intelegem nu ne-am mai certat de foarte multa vreme si asta e un lucru minunat! Dar apoi nu stiu ce s-a intamplat ne contraziceam foarte des, ii spuneam sa mai iesim iar ea refuza asta ma calca pe nervi atunci din nou apareau certurile, eu sunt o fire mai impulsiva, sunt acel gen de persoana care spune totul pe fata, multe cuvinte destul de nepotrivite la nervi iar apoi cand ma calmez, regret. Si faptul ca eram prea impulsive si suparacioase si incapatanate totodata a adus la sfarsitul acestei prieteni.Dar oricat eram de nervoase nu ne jigneam niciodata, nu ne injuram mai ales chiar niciodata. pur si simplu ne spuneam lucrurile care ne deranjeaza una la alta cam des
Hmmm...Gaseste o fata cu care sa semeni si carei sa.i castigi increderea si ea sa ti.o castige tie! Incercarea moarte n-are!
Am incercat, foarte mult insa nici una nu este potrivita nu pot sa am incredere in niciuna Multumesc pentru raspuns! :*
Aham...Incearca sa gasesti cea mai buna prietena in mama ta!
Buna..eu zic sa-ti calci pe orgoliu si sa o cauti si sa lamuriti totul..nu dati cu picioru unei prietenii adevarate si atat de sincere..asa sunt si eu cu prietena mea cea mai buna..ne certam din orice si niciodata din ceva serios dar trecem peste..eu zic sa o cauti si sa vorbiti..curaj lasa orgoliu'..bafta ^-^ :*
Si eu sunt asa. Am avut o prietena buna dar mi-a dovedit ca ma poate schimba pentru o alta fata care o foloseste.
Te sfatuiesc sa fii sociabila cu toti, sa razi, sa mergi sa te distrezi cu colegii tai sau alte persoana cu care vorbesti insa daca te-au dezamagit odata sa numai ai incredere in ei. Dar totusi sa le-o platesti prin faptul ca te distrezi cu ei dar la greu nu'ti mai pasa de ei.
Incearca sa nu pui la suflet.
Penaaaa1 întreabă: