Mananca doar piept de pui facut in aburi supe si ciorbe cu legume fructe, bea 2l de apa pe zi obligatoriu fa exercitii multe...
. Asa zisele ' diete ' nu te ajuta prea mult. dupa ce o sa le fac o sa ai nevoie de calciu. Daca vrei sa slabesti sanatos mananca de multe ori pe zi dar foarte putin. Mananca fructe, sciorbe, piept de pui fiert. . Asta o sa te ajute. Succes.
. Aaa da, si fa scort. . seara cateva abdomene, genoflexiuni etc. si pe zi ce trece, creste numarul acestora.
Uite aici una sau mai multe pentru incepatori http://dietapentrutine.blogspot.com
Numai bine
Cea mai eficienta dieta, este cea pe care-o combini cu sportul! Totusi, incearca sa mananci dimineata, cereale, seminte de in, fulgi de porumb...cu lapte batut! La pranz poti manca ceva facut la aburi (de preferat pui, cu legume)! Poti sa schimbi si sa faci si ceva gratar, tot din pui! Seara poti incerca o salata! Nu paine, nu acidulat, nu dulce, nu prajeli, nu sosuri! Vei avea rezultate!
Vrei o dieta pentru slabit? Am eu una care mi-am facut-o singura si a mers foarte bine!
Eu as vrea o dieta ca ma simt cam rau in ultimile zile nu de slabit ca sunt destul de slaba
Bota_Paul_2001 întreabă:
patrizia696 întreabă: