In primul rand sa nu mai accepti niciodata sa mai fii cu altcineva in taxiu in afara de o prietena/prieten/ruda si asta pentru ca logic ar fi sa impartiti suma in 2/3 sau cate sunteti-in cazul in care nu il da pe unu banii afara din casa si se ofera sa plateasca el traseul, in al 2-lea rand ia spune-mi:toate ati platit suma de 3 ori? adica de ex a costat 10 lei si taximetristu ala s-a ales cu 30 lei?ar fi culmea culmilor, asta da castig pe taximetristdaca s-a ales cu o suma tripla cu un singur traseu e clarca te-a fraierit(scuze ca-ti zic asa). dar tine minte cel mai bine primul lucru pe care ti l-am scris
ahaaa, si inca cate fete nu-s ca astea, cu miile, da ce sa faci.inerci sa nu le bagi in seama, sa nu le dai date despre tine, sa nu le arati ca te intereseaza oferte si mai ales sa nu te lasi INFLUENTATA.
aaa si asa ca sa ai tu constiinta iompacata, daca poti, ofera-le un sfat, doua, spune-le ca nu e frumos ceea ce fac, ca se injosesc, incearca sa le convingi ca nu e asa...nu stiu ce sa mai zic
aa, si inca ceva, chiar daca tu cunosti taximetristul tot nu accepta sa mai iei pe altcineva cu tine, ce.** doar ii platesti, la socoteala nu te scade ca "va cunoasteti" da la umplutu' lui buzunaru' dintr'o lovitura megre... of of of./
bafta!
Trebuia sa cobori din taxi imediat. Asa ceva nu se face, ai mai si platit?! Trebuia anuntata politia.Fetele alea cred ca nu au minte; am si eu 15 ani, si sincera sa fiu aproape nici pe obraz nu pup unii baietii, apoi... x_x Ma gandesc si eu, chiar nu are parinti fata aia, totusi e minora.
intr-un cuvant, Romania. u doar "fete" de la noi se duc in strainatate si fac asemenea lucruri. Rusine.
In primul rand trebuie sa rupi legatura cu acel taximetrist. si evita sa mai fii de acord cu acest gen de cursa dubla, ai grija. iar parerea este PACAT DE VIATA PE CARE AU PRIMITO DEGEABA.
Elenastoica9 întreabă: