| TraficantaDeFunde a întrebat:

Buna happy Astazi am avut primul sarut cu prietenul meu si a mers cam nasol! Adica ma asteptam sa ma sarute discret dar el mi-a bagat un mozol cu limba si nu stiu m-am retras nu prea mi-a placut si na nici n-am stiutce sa fac.
Ce ziceti e in regula daca ii spun sa incerce sa ma sarute mai incet pana ma obisnuiesc si eu?

Răspuns Câştigător
| eu1809 a răspuns:

Pai,parerea meaa.e sa astepti sa urmeze si un al 2`lea sarut. poate ca va merge mai bine... daca nu discuta cu el.comunicarea rezolva tot.nu`ti fie teama, jena s`au mai stiu eu ce.cu toate astea nu rezolvi nimic
Bafta:*

6 răspunsuri:
| TreCool a răspuns:

Da, cel mai important lucru intr-o relatie este comunicarea.

| Zabbyel a răspuns:

Asa va trebuie rolling on the floor) nici nu va da dinti in gura si vreti sarut sex etc? doamne rolling on the floor)

| ByBy1 a răspuns:

Poi ii spui ca trebuie sa o ia mai usor cu tine ..pentru ca tu nu esti obisnuita asa. Funda?

| paula09 a răspuns:

Da este in regula cel putin asta este parerea mea. asa il pui si la incercare daca te place iti va face pe plac iar daca nu te place se va supara

| TiffanyღBJ a răspuns:

Pai...este cam micuta pentru un astfel de sarut, dar ma rog.
Vorbeste cu el si spune-i sa o ia mai usor si sa aiba rabdare cu tine. Evita sa ii spui in fata ca nu ti-a placut pentru ca ar putea sa se simta aiurea. Spune-i doar ca ai prefera sa o luati mai incet

| mada97nnn a răspuns:

Asteapta pana la al-doilea sarut pentru ca daca ii spui acum o sa se simta prost si are dreptate paula09 daca te place iti va face pe plac daca nu...