Nu esti primul om care chiuleste si nici ultimul, te asigur eu! Familia te va intelege la fel si dirigintele, iar tu nu mai fii suparata ca nu ai omorat un om
Eşti naivă dacă ai plecat numa că o zis ăia că eşti fraieră.
Era ok dacă chilueai că aşa aveai chef...
Dar ce te-ai panicat asa? o_O Daca esti asa de inteligenta precum declari, se presupune ca ai stii ce ai de facut sau cum trebuie sa reactionezi!
Ei lasa pentru o absenta nu se scade nota la purtare chiar daca e nemotivata ..eu chiar fac des asta poti sa mergi la doctorul de familie si sa-i spui sa-ti dea o motivare pentru data in care ai lipsit sau poti sa-i spui mamei tale si profei poti sa-i spui ca ai plecat de la ora pentru ca te-ai simtit rau si ca "nu o sa se mai repete" si la fel poti sa-i spui si dirigului tau.
Mergee mereu ) Bun raspuns )
Paii asa trebuie )
Problema e ca eu am facut pentru prima data asta Si nu am vrut sa dezamgesc pe nimeni, dar nu am vrut sa fiu considerata o tocilara sau o cotoroanta, asa ca am plecat cu ei...Iar profa le-a spus celor 4 care au ramas ca ne va scade nota la purtare.Dar eu chiar m-am gandit sa-i aduc scutire ca sa nu mai poata sa spuna nimic.
Eh pai tu poti sa-i spui ca nu ai plecat pentru ca au pecat si ceilalti colegi si daca stii sa o "minti" asa cu trebuie o sa te inteleaga Si pana la urma am plecat si eu o data cu niste prieteni de la ora de istorie parca... si ne-a spus foarte clar sa nu mergem pentru ca va trebui sa dam test si am mers si am scapat cu o absenta nemotivata si ne-a ascultat o data si gata nici vorba de scaderea notei la purtare
Nu te ingrijora tare... miine la prima oră te apropii de profa si explici profei ce s-a intamplat si ea te va intelege ba mai mult daca zici ca te adora va fi foarte simplu sa-i ceri scuze si sa-i explici
Bafta si curaj!