| DeCeMaiContează a întrebat:

Astazi am iesit in oras cu o colega deoarece am fost la mare de curand si i-am luat un suvenir ca sa-i multumesc pe cadourile pe care mi le-a dat.A fost totul bine si frumos, chiar m-am simtit minunat.Ca sa avem o amintire ca sa zic asa am facut un selfie pe care l-am postat pe Facebook.La aceasta poza am pus titlul "Revedere". Chestia este ca o colega a comentat la poza asta ca pe ea am uitat-o iar eu i-am raspuns "Hai ca mai avem putin si ne vedem" iar la sfarsitul comentariului am pus o inimoara.La acest comentariu mi-a raspuns "Ok". Credeti ca s-a suparat? Adica ea a dat ador la poza, si nu prea stiu ce sa cred.Eu nu am chemat-o deoarece pentru ea nu am luat nici un suvenir si s-ar fi simtit prost sa vada ca ea nu a primit nimic.Voi ce ziceti, s-a suparat sau nu? Ce i-as putea spune sa o impac?

1 răspuns:
| WaterDrop a răspuns:

De ce mai conteaza daca s-a suparat sau nu? Fapta a fost deja facuta. Daca mai spune ceva cand va vedeti sau pare sa fie suparata, atunci ii spui adevarul si o intrebi cum te poti revansa. Daca nu spune nimic, nu deschide tu aiurea subiectul, ci doar te apropii mai mult de ea, ca sa nu se simta data la o parte.