Parerea mea este sa nu ii zici ca ai tras cateva fumuri. Dar pe viitor sa nu se mai intampla. E sigur ca el iti vrea numai binele ceea ce e de apreciat din partea unui baiat si nu cred ca gasesti asa baieti in fiecare zi.Ar fi pacat sa pierzi reletia de amicitie cu el, asa ca ar fi bine sa nu mai fumeni pentru sanatatea ta mai ales.Mult noroc.
Probabil si-a dat seama ca ai mintit.Eu zic sa ii zici adevarul. Daca "tine enorm" la tine, nu o sa ii pese ca ai tras cateva fumuri.Sentimentele nu au nicio legatura cu fumatul.
Ar trebui sa-i zici in fata ca ai tras doar cateva fumuri si sigur o sa te creada daca ii zici ca de dragul lui si pentru binele tau n-ai sa mai pui tigara in gura niciodata. Daca tine asa de mult cum zici tu ca tine n-ar trebui sa te indeparteze pentru atata lucru. Si nu-l mai minti in legatura cu chestia asta. Nu e bine sa-l minti pentru ca se simte naspa, el dandu-si seama de asta. La fel te-ai simti si tu daca te-ar minti in privinta cu un anumit lucru.
Du-te si spune-i, si mai bine sa te lasi de fumat pentru ca iti strica sanatatea...de fiecare data cand iti vine sa fumezi du-te si ia o gura de aer pe afara sa vezi ca o sa iti treaca
Lolz si eu fumez si daca as fi cu o fata care fumeaza sau care nu fumeaza daca as tine la ia nu mi-ar pasa, zi adevarul!
misauratcuviata întreabă: