| AdaIoana5 a întrebat:

Buna. Astazi am postat o poza pe insta cu o muzica de la RAVA populara la moment. Am vrut si eu sa fiu ca celelate fete de la mine din clasa asa ca mi-am pus o rochie neagra lunga dar stramta pe corp. Parintii au vazut-o si m-au pedepsit spunandu-mi sa-mi dezinstalez instagramul si SNAPCHATUL. Am postat poza deoarece doream sa fiu ca celelate fete pentru ca ele rad de mine la scoala si imi spun ca sunt urata si plata... Am 12 ani. Ajutor va rog. Daca o sa afle fetele din clasa ca sunt ca o antisociala fara reteli de socializare o sa-mi iau bully...

Răspuns Câştigător
| 1997onur a răspuns:

Nu te mai compara cu toate. ..fi cine ești tu cu adevărat și nu mai copiia toate... alea nu au ce ai tu cu adevărat tu ai niște părinți care le pasă de tine cu adevărat și nu vor sa ajungi pe drumuri greșite în viața nu vor sa ajungi ca toate...Asculți părinți nu-ți vor răul ție nu te mai lua după colegele tale dacă te fac în tot felul ăia nu sunt colegi tăi cu adevărat dacă îți vorbesc așa și te tratează în halul ăla este clar cine sunt ei cu adevărat și ce vor ajunge în viața acei colegi care îți vorbesc așa ție nu pune la inima ce-ți fac ei și niciodată nu te compara cu așa oamenii rămâie cine ești tu cu adevărat.

| AdaIoana5 explică (pentru 1997onur):

Partea proasta este ca simt ca parintilor le pasa doar de reputatia lor, deoarece sunt destul de cunoscuti in domeniul lor...

| 1997onur a răspuns (pentru AdaIoana5):

Nu te compara cu toate... fi cine ești cu adevărat nu mai copiia toate... rămâie cine ești cu adevărat.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BigBlackMonkeyMan a răspuns:

Arunca ti telefonul pe geam si apuca te de invatat ca dai teze