| haleala a întrebat:

Astazi crush-ul meu m-a intrebat daca pot sa ii dau geaca fiindca ii e frig. Eu i-am dat-o si dupa un timp ea a cautat prin buzunare si s-a jucat cu caciula mea. Inseamna ca ma place?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu neaparat

| Raven a răspuns:

Poate să însemne că te place sau poate să însemne că știe că o placi și te exploatează un picuț.

| RAY a răspuns:

Poate i place cacuila ta

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu o intrebi pe ea?
Nu crezi ca asa ar fi cel mai normal si corect, odata ce noi nu o cunoastem pe fata aia?!

| Andreeush a răspuns:

Poate te place.
De ce nu încerci să afli?
Vorbește cu ea.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Măcar puțin, te place.

| IgnatVictor a răspuns:

Intreaba si o sa aflii, crede-ma daca stai acum sa ii studiezi prieteniile, hainele, culorile pe care le poarta si gesturile sau lucruri de genul nu prea ajungi undeva, desi exista cazuri in care aceste fapte pot genera niste raspunsuri cat mai fidele catre ceea ce gandesti tu.
Dar chiar si duse in extrem, tot nu pot sa insemne nimic. Am cunoscut un caz, in care o fata se comporta pervers cu un baiat (erau prieteni de zece ani si foarte apropriati), iar cand baiatul i-a marturist ca are sentimente pentru ea, fata l-a refuzat. Si uneori mergeau in extreme, ajungand sa isi incalce intimitatea si lucruri de genul.
Deci metoda cea mai buna este sa fii direct. Chiar daca iti raspunde cu nu, poti sa te refaci in timp. Nu este un capat de lume, chiar daca asa cred majoritatea oamenilor in situatiile astea.