| ForbiddenLove a întrebat:

Astazi m-a invitat o fata la ziua ei.Chestia este ca nu stiu ce sa ii cumpar.Nu ne cunoastem cam deloc laughing. Am fost la ea acasa acum vreo 4 ani sau mai multi... dar atunci eram mici si ne jucam cu papusi laughingrolling on the floor. Ea este fiica nasului meu laughing ...si trebuie sa ma duc.Nu mai vorbisem de atunci dar vara asta m-am imprietenit cu o prietena de a ei si mai nou am inceput sa vb pe mess.Mai nou adica de ieri laughingrolling on the floor. Puteti sa imi dati niste idei? Ce as putea sa ii fac cadou? laughingSunt pusa intr-o situatie foarte naspa sadsad

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Un parfum, o carte, o palarie, o curea, un lac de unghii, o geanta, o jucarie de plus, o cutie de bomboane, magnet de frigider, ia si o felicitare, o pereche de cercei, un inel(asta mai bine nu ca nu cred ca sti cam cat de gros are degetul), un colier, un ceas, o caseta de bijuterii, o esarfa, o trusa de machiaj(doar daca nu sti ca e baietoasa), sau un set cu fular, manusi si caciula! Ma rog, mergi si tu in mai multe magazine si ii poti cumpara si mai multe lucruri! Distractie placuta!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai, depinde si de cat esti dispusa sa cheltuiesti eu iti dau niste sugestii si in fuctie de pret alegihappy :
-un parfum
-o bluza sau un plover
-o bratra, un colier sau o pereche de cercei sau chiar un inelthinking
-o ceasca personalizata
cam atat omi vine acumbig grin sper ca te-am ajutat:*

| Jeny1 a răspuns:

Deloc! In functie de virsta ei cumpara-i o carte. O carte care sa iti placa si tie.

| LostInSoul a răspuns:

Cel mai potrivit cadou in cazul in care e vorba de o fata pe care nu o cunosti f bine ar sa ii iei de exemplu un ursulet de plus, de obicei fetelor le plac jucariile de plustongue