Bine ai venit printre noi!
Fundita = Medalie oranj = Raspuns castigator = 100 de puncte.
Este un fel de "multumesc" celui, care te-a ajutat cel mai mult, raspunsul caruia a fost cel mai bun, din punctul tau de vedere.
Cand te vei hotara, ce raspuns este cel mai bun/folositor (in mod normal ai maxim 5 zile la dispozitie), va trebui sa dai clic pe "Declara raspuns castigator" in dreapta raspunsului preferat, iar apoi sa dai clic pe "OK". E simplu.
Succes! Numai bine!
P.S. Citeste si Intrebarile frecvente: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente . Sigur, vei gasi multe raspunsuri si aici.
Pai dupa ce ai pus intrebarea, primesti raspunsuri si dupa ce primesti 2/ 3 raspunsuri vei avea in dreptul fiecarui raspuns cateo fundita in ceata. apesi pe funda raspunsului care il vrei tu... adica al meu, ca am fost primul
Vei vedea ca dupa ce tziam rasp eu apare langa o funda portocalie in care scrie declara raspuns castigator si funda dai aceluia cu care esti de acord de rasp lui adica mie imi dai funda daca vrei bineinteles adica daca tziam fost de ajutor Nu are rost sa-i dai funda unuia care nu te-a ajutat deloc in rasp pe care ti lo dat.papa
Pai dupa ce iti raspunde cineva in dreaptul raspunusului lui o sa apara un loc pentru fundinta apesi clic pe spatiul acela si asta-i tot. App tie nu iti scade nimic funda este pentru orgoliu mai mult
Pentru BGD: Nu-ti dau nici o funda. , chiar daca ai fost primul si nu uita ca daca te plictisesti poti sa,, Te ei de c'r si sar in sus "
anonim_4396 întreabă: