| monyk a întrebat:

Bunahappy, astazi s-a implinit 1 an de cand sunt pe acest site si cu aceasta ocazie vreau sa va multumesc tuturor celor care m-au ajutat atunci cand am avut nevoie de un sfat, sper sa fiu de folos pe acest site, sunt foarte fericita ca fac parte din aceasta frumoasa comunitate. Pot spune ca acest site m-a facut sa ma maturizez mai mult, am si invatat multe lucruri noi, am vazut diferite aspecte ale vietii si de fiecare data cand accesez internetul, primul lucru care il fac e sa intru pe TPUhee hee, creaza dependentabig grin...
Vreau sa va spun ca toti sunteti minunati si va doresc numai bine! Si sper sa primiti sfaturi bune si de asemenea sa oferiti sfaturi fara jigniri, ironii, multa lume are nevoie de un sfat si nu de o critica.
Va pup pe toti si ca sa fie o intrebare...va intreb, cat timp are fiecare de cand e pe acest site?happy

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Buna. Multumesc pentru ca te gandesti la noi. Stii foarte bine ca te apreciez foarte mult si esti unul din motivele pentru care inca mai fac parte din comunitate. Luna viitoare se implineste anul si la mine. Un an cu multe povete si povesti de viata. Un an cu mult mai benefic datorita comuntatii TPU. Te pup si eu.

18 răspunsuri:
| Dizzy a răspuns:

1 an si 5 zilehee hee

Multumesc pentru urare.iti doresc si tie acelasi lucru>big grin

| ionica56 a răspuns:

Felicitari si la multi ani de TPU. Multe funditse si cati mai multi prieteni! eu nu sunt de mult timp aicia sunt de vreo 2 saptamani! dar pur si simplu il ador! Este incredibil ce sfaturi de viata inveti de pe acest sitelove struck
Idem:Creaza dependenta! dar una buna!love struck

| ClaraZ a răspuns:

Dragut din partea ta.Eu am in jur de o luna. Sper sa fi alaturi de noi multi ani de acum inainte:*

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

M-ai prins cu intrebarea asta ...eu sunt doar de cateva zile. Chiar si asa a fost de ajuns ca sa imi dau seama cate inveti aici si sa vad atatea persoane care sunt dispuse sa te ajute intr-o problema oricand, dar si cum poti ajuta alte persoane impartasindu-le din cunostiintele tale.

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Am uitat sa iti spun un lucru. FELICITARI!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Sa traiesti si la multi ani! 5 luni si 10 zile!

| ray_1368 a răspuns:

Felicitari!big grin

eu am 8 luni 2 saptamani si 2 zilebatting eyelashes

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mulțumim de aprecieri!
Pa, pa.

| Азбука a răspuns:

La mai multi ani pe-aici, si la mai multe raspunsuri folositoare!
Sa fii fericita!

| Razvan a răspuns:

Si tu @monyk sa ramai aceeasi persoana care da sfaturi bune intotdeauna, rabdatoare si alturistawinking

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Buna, eu am 23 de zile de cand le rasp membrilor de pe TPU. La multi ani, si sper sa ajungi expert, pentru ca meriti! Dai raspunsuri foarte frumoase si concrete.

pa, pa.

| princesyta a răspuns:

1 an si 13 zile love struck Multumim pentru urari.Si iti doresc in continuare numai bine si sa fi iubita :*:*

| sabrinutza_6804 a răspuns:

Buna! multumim ca te gandesti la noi! eu sunt pe TPU de... 5-6 luni

| Gregory a răspuns:

Bună! Plăcerea a fost şi de partea mea. Mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase. Eu sunt tot de un an pe site. Mult succes în continuare!

| catthshshshs a răspuns:

Azi, 11 septembrie, se implineste un an de cand sunt pe site. Multumim ca esti alaturi de noi si sa o tii tot asa!happy

| Gothicutza a răspuns:

Mmm... o zi?

| ioanamaria56 a răspuns:

Eu sunt de pe 23 Octombrie.Nu-s de prea mult timp.

| ioanamaria56 a răspuns:

Dar bineinteles ca din 2010.