| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

Buna ati auzit si voi:O? un ghetar se va topii si se va scufunda pamantulstraight face voi credeti mie sincer imi e fricastraight face

8 răspunsuri:
| Ryuzaki a răspuns:

Iar vine sfarsitul lumii? Unde se vand bilete ca la celealte n-am mai apucat sa iau?

| Doηηa a răspuns:

Wow. eu nu am auzit :o! Dar sincer mie imi este frica de sfarsitul lumii (nu vreau sa mor chinuita). straight face

| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Nu mai asculta prostii de acest fel!
in 2000 trebuia sa vina 'sfarsitul lumii'
in 2009 in 8 Octombrie trebuia sa ne inghita 'gaura neagra'
astia debiteaza tot felul de lucruri
la fel de fals ca si sfarsitul lumii din 2012

| Crisstina07 a răspuns:

Eu nu am auzit de asa ceva dar acum un an sau doi am reusit sa invat ceva sa fac lucrurile asa in fel incat sa nu imi para rau de nimic asa ca, daca peste un minut ar fi sfarsitul lumii eu as muri cu inima impacata stiind ca mereu am dat tot ce am avut mai bun si mi-am facut prieteni care impreuna cu familia mea ma sprijina in ce fac si suntem cu toti alaturi unul de celalalt.

| MarioOnette a răspuns:

Nu asculta prostii.A fost de mai multe ori sfirsitul lumii dar vadca noi traim.Nu te teme, acest ghetar trebuie sa fie ft ft ft ft mare ca sa se intimple cum zici nu.Incomparatie cu ghetarii pamintul e mult mai mare si e absurd asa ceva gandeste-te singura cum o bucata de ghata sa scufunde pamintul? traieste in pace, apocalipsa va veni dar nimeni nu stie cind si cum vom muri

| sunt a răspuns:

Sicera si fiu, eu nu am auzit niciodata asa ceva, insa eu stiu? Si mie imi este frica cand ma gandesc la asta, ca se va sfarsi lumea. Dar poate asa vrea Dumnezeu. Poate ca se poate sfarsi lumea, dar nu cred ca daca se va topi un ghetar se va sfarsi lumea, poate apa va ajunge in multe tari si vor exista cadavre, dar nu cred ca din cauza unui ghetar sa se scufunde TOT PAMANTUL, poate un sfert, sau o zecime dim Pamant, dar nu cred ca tot. Oricum, multi oameni mi-au zis sa nu ma tem, pentru ca daca cred ca viata continua, chiar daca nu pe Pamant, vom trai.

| angelBlack00 a răspuns:

Nu am auzit in viata mea de asta... dar. exista apocalipsa. am intrebat un preot si a zis ca exista... dar nu se stie sigur cand x_X

| ROArmy a răspuns:

Hai mai las-o naibii! da' ce giganto-ghetar o mai fi si ala...
eu cred ca atat timp cat incapea pe pamant in stare solida.va incapea si in stare lichida!

Si in plus.s-au emis sute de teorii cu sfarsitul lumii...dar toate sunt absolut eronate!

NUMAI DUMNEZEU STIE CAND VA VENI SFARSITUL LUMII!
noi il putem grabi, amana sau anula!