| WhateverYouWant a întrebat:

Ati avut vreodata sentimentul ca va irositi timpul degeaba, ca pierdeti timpul si nimic din ce faceti nu are rost? V-ati simtit vreodata singuri chiar daca erati inconjurati de prieteni? Uneori am sentimentul asta, simt ca pierd vara, simt ca ar trebui sa fac ceva. Nu e vorba de plictiseala, zilnic ies afara, ma duc la strand, la mall, la petreceri. Uneori inainte sa adorm incep sa ma gandesc:Ce rost are? Ajutati-ma sa trec peste starea astasad

Răspuns Câştigător
| LostInDreams a răspuns:

Buna. Da, cateodata am sentimentul asta.Ciudat ca mi se intampla chiar atunci cand sunt inconjurata de prieteni, cand fac ce imi place si cu cine imi place. Poate ca este obositor, stresant, ori poate ca ceea ce facem in fiecare zi este prea "deja-vu", prea banal.Adesea cand veneam de la scoala imi dadeam seama ca nu am facut nimic diferit de ziua de ieri.Traim intr-o monotonie, si nu este nimeni vinovat pentru astasad. Nu pot sa dau vine pe un prieten pentru faptul ca eu ma scol, mananc, plec la scoala, vin, stau la pc si ma culc, nu? Este aiurea, stiu.De asta eu ma intreb mereu cum o fi sa fii o vedeta, sa experimentezi zilnic lucruri noi, sa vezi zilnic persoane noi, locuri noi, dar eu ce pot sa fac? Desi am 14 ani simt ca imi irosesc degeaba viata doar pentru ca ma gandesc ca altii pot trai mai bine.Nu stiu cum sa te ajut, nu cred ca exista inca leac pentru monotonie, trebuie sa incercam sa facem chestii noi, indiferent cat de mici si sa acceptam viata pe care o avem asa cum este.Cateodata ma gandesc:oare daca schimb micul dejun viata va avea alta culoare?

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Poate ca ai nevoie de o persoana careia sa ii spui prin ce treci.Prieteni pentru distractie sunt usor de gasit mai ales pe timpul verii, insa un prieten de nadejde e mai dificil de gasit. E imposibil ca supararea ta sa nu aiba o cauza clara. Poate e vorba de love problems?batting eyelashes

| JustMe a răspuns:

Da, am unoeri sentimentul astasigh Cand sunt inconjurata de prieteni, fac ce imi place si uneori pur si simplu simt ca nu are rost, ca pierd timpul degeaba. Ma rog, cum a spus si °º•♥ღ ScReAmInXX:. M@rryTH°º•♥ღ, probabil din cauza monotoniei.