A spus că vrea o fată loială, și numai sunt de 1 an împreună si că mama copilului se f la greu.
Fată loială? Te vrea doar pentru f.
Posibil ca el sa nu fie tatal copilului dar i l-a pasat ea.
Clar.
Deci te-ai alege cu un copil gata făcut și-un tată de nouășpe ani?
Hmmm, parcă nu sună bine viitorul
Dacă are copil nu e problemă pentru mine.
Abia nu mai faci tu.
Dar nu ti-a spus ce s-a intamplat cu mama copilului? Că are o mamă.
Resurse pentru un trai liniștit? (că pregătire la anii domniei sale...din părți)
Dar faci cum vrei, rămâi doar cu "când vorbește cu mine vorbește foarte mult despre sex"
Iti pierzi vremea, sincer.Iar el la fel face, e dubios daca la 24 de ani nu ai maturitatea necesara sa intelegi ca personajul asta doar se distreaza, copilareste, desi in acte este adult si tata. Jale...
Cum poți fi sigură că se distrează? are un copil, nu cred că are timp de așa ceva. Dacă ai fi avut un partener care să fie cu adevărat implicat, sunt sigură că ar fi vrut deja să ducă relația voastră la un alt nivel.
Deci nu are timp de distractie fiindca are un copil, insa are timp si isi permite sa lipseasca de la munca pentru a vorbi o zi intreaga cu tine prin apel video, despre sex?
Logic level : -99999999
Eu sper ca povestea e inventata. Oricine de 24 de ani e mai matur decat cineva de 19 si nu apleaca urechea la asemenea prostii.Cauta-ti pe cineva de-o seama cu tine, in categoria de varsta 24-30.
Am încercat sa vorbesc si cu altii de 22+ până la 30 și nu prea îmi plac, pentru că ei mă judecă si critică si mereu găsesc ceva de comentat, si fac pe șefi, le refuz din start,el nu face asta, dar ma deranjeza că vorbește despre sex.
Eu cred ca te indrepti spre astfel de relatii deoarece vrei tu sa faci pe sefa? Intr-o relatie nu ar trebui vreodata ca varsta sa dicteze jocul de putere.Nici nu ar trebui sa existe vreun joc. Mna, faci cum doresti.
Te vede ca pe o mama. Mama pentru el si pentru copilul lui.
Nu e asta cel mai grav. Cel mai grav e ca nu e nici macar subtil: spui ca vorbeste numai despre sex
Depinde ce vrei tu, daca vrei doar sex, fa-o.
Daca vrei mai mult, scartaie treaba