| Casyan001 a întrebat:

Buna ati putea sa-mi descrieti cum ati vre sa va fie iubitul vostru.

3 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Eu cer mereu imposibilul, deci ca rezultat mereu îmi doresc mai mult decât trebuie. Oricum, mi-aş dori ca viitorul meu prieten să fie exact ca mine, sau măcar să înțeleagă ce simt cât de cât. Să aibă acea esenţă de cuceritor, dar totodată să se gândească doar la mine. Dacă aş păţi ceva, să mă salveze, deci vreau să fie puternic şi să nu-i fie teamă de criticile celorlalţi. Aş mai vrea şi să fie curajos, pentru că eu ador adrenalina. Mă bag doar în probleme, şi am nevoie de cineva care să mă ajute, sau chiar să le facă împreună cu mine.
Vreau ca viitorul prieten al meu, să fie exact ca mine. Dar, să mai existe şi câteva diferenţe între noi.
Aş mai vrea să fie înalt, şi cu părul exact cum îmi place mie, puţin între lung şi scurt.

| katomika a răspuns:

Sunt diferite persoane si fiecare are gustul lui
eu as vrea un baiat atent, romantic, puternic, sa nu fie nesimtit si sa nu ceara pana nu i se ofera, putin nebunatic,''poznas''...

| Anne_Cristina_1993 a răspuns:

Poate nu cum a-ti vrea sa fie ci cum este.
Deci la mine el este foarte vesel si rabdator, deoarece eu sunt foarte nervoasa uneori.
El este inalt si are par negru. Invata ca si mine la universitatea de actorie...
Imi place cum se imbraca, adica in jeansi si intr-un tricou dragut.
Ii place sa ne ducem in fiecare saptamana la film si la o cafenea.
El este foarte romantic.

Acum v-am descris baiatul visului meu care s-a adeverit... happy

Întrebări similare