| DeyuDeeaDeyu a întrebat:

Ati putea va rog sa-mi dati un sfatt....va rog.
Deci..sa va zic cum sta treaba...mie imi place de un baiat..ma cunosc cu el de ceva timp (8 ani).Mie place de el mult dar mie imi este rusine sa ii spun asta. daca el nu ma place? daca va crede ca sunt proasta sau nebuna? daca nu v-a mai vorbi cu mine?
Va rog dati-mi un sfat.
Dau funda :*

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

N-are de ce sa creada asta. Cea mai rea reactie care o poate avea e sa dea un mic zambet. happy Dar, daca va cunoasteti de atata timp, mi s-ar parea ciudat ca el sa nu simta la randul lui ceva pentru tine. Citeste-i mai bine semnele trupului, si mesajele transmise de mimica fetei, felul in care se poarta cand e cu tine, in preajma ta, si iti vei da si tu seama daca te place sau macar exista o sansa sa te placa.
Succes!happy

| GeutzzaaTha a răspuns:

Cel mai bine e sa ii spun chiar daca iti e greu. Poate simte si el la fel.De ce sa pierdeti o relatie din cauza orgoliului? Spune.i ce simti pentru el si intreaba.l daca simte si el ceva.Baftaa! :*:*

| Bia_Bianca_1996 a răspuns:

Deci...daca tu vorbesti cu el sau va salutati, chestii d'astea roaga-l data viitoare cand il vezi sa vina putin pana la tine sa-i spui cevabig grin dupa ii zici ca am sa-ti spun ceva dar nu stiu cum s-o fac happy si tot asa si pana la urma ii spui uite cum sta treaba......imi placi si nah :* sper ca si tu simti acelasi lucru pentru mine happy atat! e simpluwinking