| no1cares a întrebat:

Buna!
ati vazut la tv ce s-a intamplat in japonia? ummm
mie cam frica sa nu fie inceputu la 'sfarsitul lumii' deoarece se apropie si luna de pamant :/
oare se va sfarsii lumea de curand (2011-2012)
P. S. a citit bunica in biblie ceva de 2011-2012 :/

8 răspunsuri:
| lightmyfire a răspuns:

Buna.Nu ai de ce sa-ti faci griji.Ce s-a intamplat in Japonia are o explicatie realista,nu e "sfarsitul lumii" sau cum au zis aia, nu e adevarat. Sfarsitul lumii inseamna ca va veni acea zi in care TOTUL DAR ABSOLUT TOTUL SE VA SPULBERA, nu va mai fi om, animal sau bloc.Cum se poate spune o asa prostie:Sfarsitul lumii? pai daca chiar ar fi fost nu ar mai fi trait nimeni pana azi.Nu? E ilogic sa spui asta.pentru ca tot ce se intampla:tsunami,cutremure,explozii au cauze naturale, se intampla din diferite motive intelese mai putin sau mai mult de noi, pentru ca nu lucram in domeniu ca sa stim exact de ce a fost cutremurul de 9 grade si nu de 7, 5? Intelegi? Traieste cu ideea ca normal,va veni o zi cand vom da explicatii la pacatele facute in timpul vietii,dar atunci o vom face toti,copii, batrani, parinti toti.NUMAI DUMNEZEU STIE CAT MAI POATE RABDA.Cand se va termina lumea NU VOM STI si nici nu vom mai putea face nimic, pentru ca va fi peste puterea noastra.Pana atunci sa avem credinta si sa ne rugam Domnului sa ne ajute sa traim cat mai mult posibil si sa ajutam si pe cei de langa noi.Cam asta e.Nu-ti fa idei gresite pentru ca in ziua de azi nu poti avea incredere in nimeni, pentru ca nu stii daca spun sau nu adevarul.Ai grija de tine. Sper ca te-ai convins.O zi minunatahappy

| dicualex a răspuns:

Sfarsitul nu-l stie nimeni, Dar daca tu prin sfarsit intelegi Nimicirea tuturor de pe planeta te contrazic.
Sfarsitul lumii este pentru cei care au facut ce au vrut ei pe pamantul asta au furat, au omorat, au pacalit, au facut rele pe scurt, stai linistita nu ai de ce sa-ti fie frica, sf lumii nu va fi niciodata, pentru ca acolo sus este o lume fara moarte, cred asta cu tarie.
Cat despre raspunsul unuia de pe aici se vb ca undeva in anii 2000! ar fi asa zisul Sfarsit.
Tsunami, Apropierea lunii, Cutremure sunt fenomene Naturale de cand a aparut planeta pamant.
Cutremurele se repeta odata la 30-40 ani
Tsunami-urile sunt provocate din cauza cutremurelor pe falie Oceanica - Continentala
Luna nu are un sens Ciclic! nu se invarte constant in cerc.

| Onutzyk a răspuns:

Nu scrie in Biblie cand e Sfarsitul Lumii. in biblie scrie ca nimeni nu stie.
Si cutremure si tsunami-urisunt de cand lumea si Pamantul, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Japonezii sunt harnici si muncitori si o sa-si revina repede. In curand totul va fi ca in inainte.winking

| Onutzyk a răspuns:

@cristyblue1999: tu ai citit Biblia? Mai copilash, asta e o poveste inventata, ia ala, duce ala, in Biblie scrie ca nu stie nimeni cand va fi Sfarsitul Lumii.

| Mirruna a răspuns:

@ onutzyk : te contrazic. Ceva scrie in Bibilie si pe langa ce a zis cristyblue1999 eu stiu ca ( din Bliblie ) sfarsitul lumii va veni cand toate religiile vot fi ca si religia ortodoxa.

| tzintzi a răspuns:

Toata lumea se gandeste la 2012, la apropierea lunii de pamant, de Tsunami din Japonia, dar...niciunul cred ca nu v-ati gandtit oare mai indura Dumnezeu toate prostiile pe care le facem ora de ora zi de zi? Nu! Normal asta nu e interesant, pentru cercetatori asa ceva nu aduce ratingwinking
Astept sa intram in 2012 ca sa vad cum or sa se mai scoata si de data asta, caci in 2000 s-au tras bine pe fese, nici atunci nu mai stiau cum sa argumenteze faptul ca nu s-a produs nimic din ce au spus ei happy

| cristyblue1999 a răspuns:

Asculta-ma bine. Tu crezi in religie? Eu nu cred ca a citit asa ceva in biblie. Tata a zis ca in biblie scrie ca sfarsitul lumii se va arpopia cand va izbucni un razboi modial, incepand cu israelul. Dupa acel razboi, va lua foc pamantul, iar ca si acum o gramada de ani, un om credincios ( ca si Noe ) va gasi o cale de a supravietui si va lua cate 2 animale din fiecare specie. FUNDA?

| Dya_8306 a răspuns:

Uite, toata chestia asta mi se pare o absurditate. Sfarsitul lumii va fi atunci cand va vrea Dumnezeu. In plus daca ai vazut filmul 2012, ai sa vezi ca de fapt sfarsitul lumii nu incepe din Japonia ce din India. Oricum chestiile astea nu sunt realea. Iti spun:" Crede in Dumnezeu".