anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna
Au trecut 3 saptamani de cand nu am mai vorbit cu una din cele mai bune prietene ale mele. Ea are alt grup de prieteni din care eu nu vreau sa fac parte.Si mereu ii pune pe ei, care ii stie doar de cateva luni mai presus decat mine care ma stie de 9 ani. Dc nu mai vorbesc cu ea? Pt ca intr-o zi trebuia sa iesim afara noi 2 pentru ca nu ne mai vazusem de o saptamana.Am stabilit o anume ora si dupa ceva timp ea ma suna si imi spune ca nu mai poate sa iasa la acea ora, ca trebuie sa se intalneasca si cu ceilalti prieteni ai ei cu, care se intalnise si aseara.Eu m-am suparat pe ea si i-am inchis.De atunci nu am mai vb cu ea.
Finish! Deci ce sa fac? Sa o bag eu in seama pe ea sau sa astept sa ma bage ea in seama? Dar totusi nu cred ca o sa-o faca.Sau sa las totul asa cum este? Astept sfaturi. Sper ca nu v-am plictisit.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| IonelaNela97 a răspuns:

Buna,pai daca iti era cu adevarat prietena nu te punea pe lista de asteptare "ca sa mearga cu celalt grup" din cate am inteles din ce mi-ai spus,s-a cam plictisit de tine si cauta grupuri noi cu diferite personalitati etc pe scurt cauta ceva nou,dar ca sa nu te supere te-a amanat, daca nu te-a mai bagat in seama dupa ce i-ai inchis telefonul inseamna ca nu mai vrea sa reinceapa prietenia cu tine, problema e ca ati fot prt de 9 ani,si inteleg ca e greu pentru tine,eu iti zic ca nu merita atentia ta,mai bine cautati si tu alt grup de prietenii si ignoro(poate va incerca sa mai vb cu tine), asta e decizia ta ce veri sa se aleaga de prietenia voastra, banuiesc ca ati trecut prin multe.asa ca nu te pot influenta sa iei o decizie.winking

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Lasa totul asa cum e,daca iti e prietena buna te va baga ea in seama,daca nu, asta e, fa-ti si tu un grup de prieteni si gata.

| ღAncaღ a răspuns:

Draga Ella, eu iti zic ca nu ai de ce sa te superi! nu trebuia sa te superi pentru ca nu s-a putut sa mearga la acea ora respectiva si a amanato, cred ca si-a facut un grup de prieteni pentru a te face geloasa, pentru ca tu te-ai suparat pe ea, ea te-a rascumparat cu gelozie; si tu ai muscat "momeala". In ceea ce priveste cu bagarea in seama, daca ea nu a facut-o pana acum, incearca sa faci tu primul pas! Spune-i ca-ti pare rau ca te-ai suparat, si apoi spune-i iei sa-si ceara si ea scuze pentru acea amanare, spune-i ca ai observat ce inseamna singuratatea si ca nu-ti place, asa ca te-ai gandit sa-ti ce-ri scuze pentru supararea brusca pe care ai avut-o, si daca este si o prietena intelegatoare totul se va rezolva usor; Bafta si sper sa mearga totul bine!

| b3nYy a răspuns:

Buna. deci din cate vad eu este indiferenta totala din partea ei. poate intr-o zi isi va da seama ce a pierdut cand o va dezamagi prieteni respectivi si lasa totul asa cum e. nu mai raspunde nimic. daca te saluta pe strada zii asa un salut in sictir si daca zice sa stai cauti un motiv sa nu stai. daca nu se va intoarce la tine inseamna ca nu i-a pasat de tine niciodata si nu iti este prietena. si pentru ea astia 9 ani nu au contat si ca doar pentru ca nu avea cu cine sa iasa afara a stat cu tine. bafta. fundita?

Răspuns utilizator avertizat
| Mihay_8631 a răspuns:

Ea este cea care a plecat intr-un alt grup de prieteni, asa ca pe ea las-o sa se intoarca. iti vine greu acum dar nu-ti calca orgoliul. tu ai respectat acea ora pe care ati stabilit-o asa ca nu ai de ce sa te simti vinovata. ea si-a ales sa se intalneasca cu alti prieteni, nu cu tine... si o sa vezi ca pana la urma o sa se bage ea in vorba cu tinewinking