Pai odata profu a adormit pe catedra si noi ne jucam si aruncam mere si i-am dat cu marul in chelie ) lol
funda tu ce intamplari ai?
In clasa a 5-a eu cu inca 3 colege ne bateam joc de un tim dien clasa el s-a enervat si vroia sa en bata dar noi nu il lasam sa iasa din clasa si rinema usa asa ca uan s-a apart...si a venit diriga si a facut scandal apoi(spre binele nostru nau am stat decat 1 oara fara usa) da dar oara aceea erav de muzica si a 2-a zis am primit reclamatzii de al toata scoala ca s-a auzit vovile noastre afone pana la subsol(noi eram la etajul 2).
La ora de geografie profu era racit si isi dadea cu picaturi in nas. Zice el:pufu pufu. Dupa o pauza toata scoala facea pufu pufu pe melodia de la reclama finetti dips and sticks
Acum cateva zile o fata ma alerga prin curtea scolii cu manelele de pe telefon fiindca stateam cu baiatul de care ii place si strigam de nebuna :-ma sinucideeeeeeeeee! Saritzi!
In saptamana scoala altfel anul trecut cand ne duceam in drum spre Brasov mi-am surprins profu de info ca facea pipi dupa un pom.
Avea un coleg o pereche de tenesi si eu pantofi cu toc si l-am intrebat daca vrea sa fac schimb
Am inceput sa le cant elevilor de la scoala melodia cu:are mama o fetita cat un tanc rusesc si dupa o ora toata scoala cand ma vedea incepea sa cante
Sunt clasa a 6-a A si am facut mate intr-o zi cu B-ul.Tocmai atunci invatam numerele negative si domnu' ne intreba regulile + cu+, -cu-, -cu+, +cu-, si ce isi batea joc se un elev.Ii punea intrebarea 15-3 si el a raspuns 13
Eram odată la ora de sport și am găsit în curte un pisoi. L.am numit Ducesa de Sendviș și l.am dus în vestiar, unde i.am dat corn si lapte?
Eram la scoala in generala. cred ca clasa a 6-a cam asa.
Eu cu inca doua colege si inca doi colegi aveam o obsesie pentru subsol deoarece era interzis. Si ne furisam in fiecare pauza la ' sissy' ca asta era numele secret pentru subsol. Odata ne-a prins directa si a inceput sa urle..doamnee! femeia aia era teribila mai rau ca subsolul.
Geo2969686 întreabă: