| BubU_8104 a întrebat:

Azi am avut evaluarea nationala la mate...Nu ma asteptam sa fie asa greucryingSi mai ales ca m-am zapacit de tot si am gresit si la lucrurile mai usoaresad Sunt foarte nelinistita si nu stiu ce sa fac. Aveti un sfat si pentru mine?sad

Răspuns Câştigător
| Adison a răspuns:

Relaxeaza-te.Nu iti va face nimeni nimic. Uite, si eu de exemplu am gresit dar parintii mi-au spus sa nu ma supar ca nu-mi fac nimic. Si cu cat stai mai suparata, nelinistita iti faci si mai mult rau. Gandeste pozitiv. Sau daca ai gresit mult(daca asta este parerea ta) trebuie doar sa-ti spui ca nu vei lua 10 dar un 9 tot il iei. Si sincer 9 este nota mare. Si in plus nu-ti face girji din cauza notei de la matematica pentru ca se face media aritmetica intre ea si cea de la romana, si dupa se face media cu cea a claselor 5-8. Asa ca, daca vei lua o nota mai mica celelalte medii ti-o vor ridica pe asta.Asadar inca un motiv din care sa nu-ti faci griji. Si pana la urma nu este un capat de tara, nu?

2 răspunsuri:
| fridayiminlove9 a răspuns:

Calmeaza te... sunt sigura ca profesorii si parintii tai vor fi intelegatori happy

| pufosheniaaa a răspuns:

Stai linistita caci si daca nu intrii la liceul cel mai bun adica la care vrei poti sa te transferi gandeste-te la lucruri frumoase asculta muzica, care iti place si nu te mai necaji oricum se face media intre romana, mate si media din generala RELAx succes happy