| Madda a întrebat:

Azi am avut un conflict foarte puternic cu mama, cu scoala. Ca o sa fac toata vara scoala pentru ca tot anul scolar nu am invatat, dar am avut medi bunebatting eyelashes Am invatat dar ea oh go on! Si m-a certat foarte tare era in stare sa ma batalaughing! ca cica imi cumpara culegeri si nu stiu ce! Nu imi place matematica! Tata a fost profesor de mate si si mama! Cum as putea sa scap de chinurile astealaughing?![Apropo, trec pe clasa a8a :-s] Fundaa. Repede ca daca nu mor

Răspuns Câştigător
| RominaMaria96 a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu ei. Daca nu iti place mate atunci spune-le.Dar totusi ar trebui sa mai faci din cand in cand cateva exerciti la mate pentru in clasa 8a iti vor fi de folos.Sincer eu regret ca verile trecute nu mai puneam si eu mana pe carte. Acum trec cls9 si ma duc la filologie deci scap de mate.Dar sa stii ca pana treci cls9 mai ai un an si cine stie ce examene veti mai da. Cred ca de admitere la liceu si daca dati la mate si nu te pricepi e rau.Sicer si eu urasc matematica, mai ales geometria in spatiu din cls 8, ca si concluzie faci pace cu mama ta si mai faci si tu cateva ex pe saptamana. funda?

1 răspuns:
| DeLia7597 a răspuns:

Eu sunt genul mai directa si nu sunt in masura sa dau sfaturi dar mai bine le-ai spune tot ce simti in fata eu asa fac daca nu iti convine raspuns meu stai sa te certe maicata mereu