În consecință el stie ca-l placi si ca ai vrea sa fiți împreună, dar ai ajuns la prima situație unde ti-am zis de psihologie inversă, faptul că stie sigur ca-l doresti il face sa isi piardă interesul pentru tine si sa încerce să cucerească pe alta care i se pare lui ca-l cam ignoră.
Eu zic sa-i dai o pauză, si sa te prefaci ca nu iti mai pasa dar sa ai grija sa-i atragi atentia prin felul tau de a fi, frumoasă drăguță si dorita de altii. Atunci si el își va dori disperat sa fie cu tine.
Probabil nu te ia in serios, e cu gândul la alte fete!
Trebuie să te faci remarcată de el atractivă, dar mai depinde ce gen de băiat este ca unii nu sunt interesați de o relație așa de timpuriu!
Ce vârstă are?
Este diferența mare între voi?
Suntem amandoi in clasa a noua la acelasi liceu.e cu cateva luninmai mare ca mine totusi
De frumoasa sunt frumoasa, amuzanta sunt, incerc sa am o prezenta cat mai placuta in jurul lui.Si el se mai uita la mine.E mai ok in realitate decat pe mess.Ma simt asa de aiurea...nu stiu care este problema. Daca tot am avut curajul si i am dat mesaj, ma gandesc ca ar trebui si el sa ma mai contacteze de acum, dar nu.Cred ca nici nu ma place.
E si varsta asta, băieții se maturizează mai greu decat fetele, nici ei nu stiu ce vor, mai sunt si orgolios până peste cap... Nu ca nu te-ar dori, toți băieții sunt înnebuniți după sex si fac labuta ca de numa numa, dar nici unul nu ar recunoaște!
Okay...a zis ca il cam enervez ca i tot pun intrebari ca eu nu stiu cum sa ma bag in seama cu el si cum sa vorbim si de asta il tot intreb anumite lucruri
În consecință el stie ca-l placi si ca ai vrea sa fiți împreună, dar ai ajuns la prima situație unde ti-am zis de psihologie inversă, faptul că stie sigur ca-l doresti il face sa isi piardă interesul pentru tine si sa încerce să cucerească pe alta care i se pare lui ca-l cam ignoră.
Eu zic sa-i dai o pauză, si sa te prefaci ca nu iti mai pasa dar sa ai grija sa-i atragi atentia prin felul tau de a fi, frumoasă drăguță si dorita de altii. Atunci si el își va dori disperat sa fie cu tine.
Cum e firea umană, lupți pentru ceia ce nu poti sa ai si dupa ce optii începi să îți dorești ceva si mai bun.
Nu zic ca el e mai bun decât tine, dar dacă i dai direct impresia ca-l doresti e posibil sa nu se mai uite la tine si sa încerce să cucerească pe una care-l refuza.
Ah....nu stiu ce sa zic.adica e ciudat ca dintr o data ma bag in seama cu el si ii dau mesaj. Si ma face sa ma simt aiurea cand vb cu el.nici nu stiu ce sa ii scriu. ajuta ma te rog cu niste sfaturi
E posibil sa se fi emotionat /intimidat, depinde ce i ai scris...nu e neaparat sa nu te placa, daca este un baiat mai timid si mai retras e posibil d aia sa fi reactionat asa, incearca sa vorbesti fata in fata cu el cel mai bine
Eu cred ca nu esti interesat de tine, probabil si daca ar fi fost ocupat in timpul ala sa zicem si ar fi putut sa dea doar mesaje scurte, cel mai sigur te-ar fi cautat dupa sau ti-ar fi scris inapoi.Nu vreau sa-ti distrug sperantele dar trebuie sa fii realista.Te ignora pentru simplu fapt ca s-ar simtii ciudat sa te refuze din moment ce tu ai fost draguta cu el, poti si sa-l saruti sau sa-i cazi in poala insa asta nu il va face sa te placa, probabil ar simtii ceva cand ai face lucrurile astea insa doar placere fizica.
Tokha întreabă: