" el se uită insistent la mine... Ce-i drept toată clasa știe că îmi place de el. Ce părere aveți?"
părerea mea e că n-ai ce face
Crezi că mă place?
"Azi am fost lovita cu palma în spate(destul de tare) de baiatul de care-mi place"
n-aș zice
Te bate, se poartă urât cu tine, te pârăște la dirigintă, asta sună a om care îți vrea răul, că de făcut ți-l face clar.Chiar dacă zici că te complimentează uneori, eu cred că e mai mult la mișto, pentru că nu se leagă cu restul comportamentului. Cred că ar trebui să te distanțezi de el, cineva care se poartă urât cu tine nu merită atenția ta, chiar dacă apoi te complimentează.
Complimentele sunt anulate de violența fizică și vorbe urâte, în opinia mea. Este mai ok un om care îți vorbește respectuos și nu te înjură, lovește, ăsta e cam minimul pe care îl poți cere de la un om cu care să te înțelegi.
Ce pot sa zic, am o părere foarte proasta.
Te-a lovit, te-a scuipat. Astea nu-s manifestări de baiat care place o fata. Nimeni nu vrea sa rănească persoana la care ține.
Nu te place, doar își bate joc. De așa persoane sa fugi tare de tot și sa nu te uiti in urmă.
După cum ai scris aici mie nu mi se pare ca te place, ci doar este un bully mai ascuns
Ăsta este caz de psihiatrie! Poate o sa il vezi peste cativa ani la Stirile ProTV ca si-a snopit copilul sau nevasta in bătaie sau mai rau!
Daca mai stai in preajma lui inseamna ca ii validezi comportamentul agresiv!
Cam pare că profită de faptul că îl placi, nu cred că te place ci chiar vrea să aleagă cu ceva din asta.