| Eusuntaici a întrebat:

Azi am fumat. Nu am mai fumat niciodata si nu stiu cum sa trag in piept. Am 13 ani si sunt fata. Nu o sa fumez mereu de vreo 2 3 orii pe saptamana. Parantii mei nu fumeaza. Mi-e frica sa nu afle. Voii ce credeti?:-s

4 răspunsuri:
| DennisRof a răspuns:

Poi faci o mare greseala in primul rand e foarte rau ca incepi sa fumezi hai ca nu zic ca ii ca multi incearca dar nu se tin si din nou multi incearca si se tin dar dupa aprerea mea este o prostie sa fumezi ...am mai raspuns eu la o intrebare gen ce simtit cand fumati daca vrei te poti uita la raspunsul meu.In primul rand nu e bine ce faci deoarece este o risipa de timp si de bani.In al doilea rand nu e bine nici pentru bani tai sa dai bani p tigari care iti fac rau? e naspa chestia dai bani p ceva ce iti trebuie ...nu dau ex ca le sti si u iar daca esti in grijorata cu chestia cu parintii nu mai fuma si ei nu vor afla iar totul o sa fie bine iar daca in caz ca vor afla u nu mai fumezi si poti spune ca ai incercat ca orice om si ca nu iti place sa fumezi pentru ca o risipa din mai multe puncte de vedere. Sper ca te-am ajutat si sa iei decizia corectawinking bafta wave

| IHateStraitedge a răspuns:

Tragi in gura (il tii acolo) si tragi aer in piept (primul o sa te inece dar te obisnuiesti)

| ioana14 a răspuns:

Sincera sa fiu si eu am incercat si mi se pare usor decat ca eu am 16 ani dar depinde acum de fiecare nici la mine nu fumeaza parintii si nu mau prins eu nu am avut nicio problema cand am tras primadata dar o colega de-a mea a lesinat cand a tras prima data depinde de persoana dar ca sa nu te prinda duca ce fumezi spala-te pe maine cu sapun si in gura spala-te pe dinti sau mananca 2-3 gume si nu o sa simta nimic a si apropo daca iti miros hainele da-le cu nisti parfum dar oricum sthi si tu ca nu e bine sa fumezi de acum poate alte pers care iti vor mai rasp o sa te judece dar e viata si alegerea ta si eu stiu ca nu e bine si evit fumez mai rar dar fumez la cateva zile de obicei cand ma duc la club fumez cand sun in cursul saptamanii nu pre foarte rar in principiu ferestete sa afle parintii ca o sa te omoare ipotetic vorbind si nu fuma undeva unde sa te vada pers cunoscute parintilor tai si care sti ca te pot da in gat SUCCES... funda?big grin

| Eusuntaici explică:

@ioana14 si @DennisRof. Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile voastre! :*