Buna. Cum s-a spus și mai jos, dubios rau oul Kinder Daca aveați voi niște glume înainte referitor la asta sau daca i-ai fi spus ca îți plac ouăle Kinder, era altceva, dar așa, sa-ți aducă din senin un ou? Destul de ciudat. De la prima întâlnire sa insiste sa va duceți acasa sa faceți clatite, iarăși, e cam aiurea. Mai ieși cu el de câteva ori, daca doresti, sa te convingi 100% de el, dar e posibil sa fie timp pierdut. Faci cum simți, Încearcă sa nu mai pui sentimente, s-ar putea sa fie flutureala și atât.
"mi-a luat un ou kinder"
"Oare ma place?"
"stie ca e mami acasa"
"Oare ma place?"
"Nu stiu ce intentii are tipul"
Toate, dar absolut toate frazele de mai sus, sunt scrise de mana si mintea unei fetite de 12-13 ani!
Nu stiu daca nu era faza cu oul kinder parea mult mai in regula. e putin dubios. si cea ca te invita le el dupa prima iesire?!? gen you need to invest some time? nu asa din prima. de la astea 2 pare flutureala. Asta cu mesajele era normal sa le trimita gen dupa o intalnire doar nu ii mai scrii nimic respectivului si cu ce context? Eu zic sa mai iesiti de mai multe ori, nu e graba sa mai vina cu o floare si sa il cunosti mai bine. gen cred ca in loc de un ou kinder la 18 ani nu cred ca pierea de o ciocolata. adica nu cer un buchet de flori, dar de aici tragi multe concluzii precum interesul lui fata de tine. si sa nu te dai pe fata topita dupa el. sa vezi cat de mult te place si ce fel de persoana este. Pana acum mie mi se pare vrajeala.
Elenastoica9 întreabă: