Ceau nu cred ca asta ii orezolvare sa pleci incearca sa dicuti cu ea sa ii spui ce nu iti place la ce te deranjeaza cumparai o floare si spune-i ca o iubesti
Nu pleca...incearca sa vorbesti cu ai tai (gaseste momentul potrivit)spune-i mamei tale ca daca nu inceteza pleci(doar ca sa ii atragi atentia)dar nu pleca nu e bine sunt sigura ca in adancul sufletului ei te iubesc mult.Da si tu o funda (te rog).
In nici un caz. Incearca sa vorbesti cu ei, cu calm si intelegere, sa le arati cum iti doresti sa se comporte ei cu tine... Sper sa-ti fie de ajutor...
Parerea mea este ca tu esti u picut geloasa ca celui mic i se acorda atentie mai mult decat tieNu face prostia sa fugi de acasa, doar ca sa-ti sperii parintii.Esti copilul lr si te iubesc, poate ca doar nu stiu sa ti-o arate. Daca si ei la randul lor au fost pisalogiti de parintii lor este clar ca vor face la fel la randul lor.Trebuie sa-i intelegi si sa incerci sa vezi unde este problema in comnicrea intre tine si parintii tai, sunt convinsa ca adevarul este undeva la mijloc.Incearca sa le faci pe plac orice ar zice macar o saptamana, si apoi ai o discutie foarte serioasa cu ei, sa vedeti cum puteti rezolva lucrurile
Daca zici tu ca sunt asa indiferenti macar ai incercat sa vorbesti cu ei intre 6 ochi si sa rezolvati problema aceasta? In caz ca da si nu te-au inteles pleaca la o ruda si spune-le ce ai pe suflet dar sa nu le zica nimic la parinti timp de 2 zile banuiesc ca te dau si la politie sa te caute si dupa 2 zile ii suni pe telefon si le zici unde ai fost si asa sa te inteleaga si pe tine macar.
Eu te sfatuiesc sa nu pleci de acasa pentru ca nu rezolvi nimic daca vei pleca de acasa mama ta o sa creada pe bune si poate o sa pateasca ceva din cauza ta pentru ca-ti poarta de grija oricat de rea este ea tot mama te ie si te iubeste ca doar esti copilul ei.